Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
-
Juhaszatti
addikt
Nem Windows frissítés, de ezzel kapcsolatban sem vagyok kevésbé szkeptikus. Kizárólag a tapasztalataim miatt. Igaz csak egy öreg 6S, de az iOS 10 téglásította, új életet leheltünk belé az iTunes segítségével, cirka fél évre rá mehetett a szervizbe az akksi gyári hibája miatt, az újabb frissítések meg 1-2 hibát javítottak, 1-2-t meg behoztak. Ennyi problémánk telefonnal még nem volt. Eltűnő status bar, használhatatlan billentyűzet, gyengélkedő Touch ID, stb stb. És mind szoftveres, mert nem egyszerre vannak, hanem ha az egyiket javítják, jön a másik bug. Most ott tartunk hogy az új akksi is halódik valószínűleg, tegnap este már töltőn is merült.
Nem először írom ezt le, sorry ha már valaki unja, de kifejezetten bosszant hogy egy megbízhatóságáról híres gyártóról van szó. -
hemaka
nagyúr
Megeri frissiteni, ha nem valami regi vasad van, a csoportos ertesites elegge hianyzott mar nekem szemely szerint.
Noukoum
Ez nem windows frissites, lol. -
Noukoum
veterán
Sziasztok. Tudom hogy unalmas kérdés de egy ipad 2018-at érdemes frissíteni ios 12-re? Bizalmatlan vagyok az apple frissítéssel kapcsolatban ezért kérdem.
Előre is köszi! -
válasz
TheBikerider #4 üzenetére
De jó lenne már itt tartani, mert az e-simet bizony még nagyon nem javította az Apple.
-
totopad
senior tag
Én asszony i6-osán őriztem a 9.0.2-őt jb végett, de az elmúlt fél évben kb már semmi sem futott neki, ami meg igen az is baromi gyászosan. Már ott tartott, hogy lecseréli a telót, mire beadtam a derekam és felraktam neki az IOS 12-őt, azóta zengi, hogy szinte új telót kapott tőle. És tényleg. Ha nem is éri el a 8 Plus-om teljesítményét, de egy nagyon gyors és stabíl készülék lett belőle. Tényleg megéri feltenni. Nekem 8 Plus-on is egy lehellettel gyorsabb, mint a 11-es volt, hozzáteszem, hogy nekem az égadta világon semmi problémám sem volt azzal a verzióval se.
-
Pedig nem indult simán ez sem...de általában mindenhol így van. Kezdeti nehézségek,bug-ok...aztán szépen javítgatják.
-
Wajk
addikt
én még kitartok, he-he
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs még három hónapja, hogy elindult a végleges iOS 12, de már most az aktív eszközök háromnegyedén a legfrissebb rendszer fut.
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest