Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
totopad
senior tag
Én asszony i6-osán őriztem a 9.0.2-őt jb végett, de az elmúlt fél évben kb már semmi sem futott neki, ami meg igen az is baromi gyászosan. Már ott tartott, hogy lecseréli a telót, mire beadtam a derekam és felraktam neki az IOS 12-őt, azóta zengi, hogy szinte új telót kapott tőle. És tényleg. Ha nem is éri el a 8 Plus-om teljesítményét, de egy nagyon gyors és stabíl készülék lett belőle. Tényleg megéri feltenni. Nekem 8 Plus-on is egy lehellettel gyorsabb, mint a 11-es volt, hozzáteszem, hogy nekem az égadta világon semmi problémám sem volt azzal a verzióval se.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs még három hónapja, hogy elindult a végleges iOS 12, de már most az aktív eszközök háromnegyedén a legfrissebb rendszer fut.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10 eredeti Apple cover (Smart Folio)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest