- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Félreértesz, nekem sem hiányzik feltétlenül, az akksi viszont nem sokat fog kaszálni ebből, ha AMOLED, akkor meg pláne, valamennyi felbontásbeli különbség meg csak van FHD és QHD között (még ekkora méretben is). Úgy értettem, hogy presztízskérdés szempontjából furcsa, mivel az átlag vásárló úgyis azt nézi, hogy minnél jobb speckói legyenek a mobilnak, és a legtöbb konkurens QHD-val nyomul. Persze az ár itt közbeszól, és nyilván eltereli a figyelmet a képernyőről. De végső soron egy QHD se az akkun, se az összképen nem rontott volna (és valószínűleg az árát sem növelte volna sokkal magasabbra).
Szerintem.
-
doooo
veterán
Nahát.. egy újabb Samsung?
Szép, olcsó, csúcs HW, QHD-t nem tudom miért spórolták ki, de annyi baj legyen. Bravó, ZUK(Lenovo)!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest