- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
a frissítés is leszed mindent kivéve a bootloader nyitást...
Namármost NAGYON FONTOS INFO kővetkezik
Az előzőböl kiindulva gondoltam visszazárom a boorloadert. Több féle parancsot lehet találni erre. Szándékosan nem irok egyet sem. Mert hogy egyikkel sem szabad megpróbálkozni. Mert halott lesz a telefon,. Ha rádugod a gépre Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E portként ismeri fel amiből 3 féle képpen lehet visszahozni a telefonokat, hogy melyik müködik fogalmam sincs, de szerintem másnak sem:
1.: legbrutálisabb:
Szét kell szedni a telót
aksit lehúzni,
megfelelő szervizpontokat össze kell érinteni
probléma az, hogy ehhez a típushoz nem nagyon van még infó melyik pontot melyikkel kell összeérinteni.2.: csak kisit brutális:
USB kábelt kell megblankolni
Két vezetéket (fekete - zöld) egymással össze kell érinteni vagy kötni, Természetesen ezek nem a feszültség két pólusai, hanem a két adat kábel.3.: nyomkodós megoldással jön a 9008 Port
bekapcsoló gomb nyomvatartása 1 percig
be kell nyomni a hangerő fel gombot és ugy kell tartani.
Majd be kell dugni az USB-t a telefonba
A bedugással pontosan egyszerre, nagyon rövid ideig fél másodpercre be kell nyomni a bekapcsoló gombotBorzasztó szerencsém volt, mert nekem a 3. módszerrel sikerült. Azt megjegyzem a bootloader bezárult....
De pontosan az előbb leírt sorrendben találtam rá a megoldásokra. Nah ezt az érzést nem kívánom senkinek csak at az érzést amikor elindult a flash..Azt hiszem mára ennyi... Meg talán a mokerolásból is egy darabig....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged