- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
a frissítés is leszed mindent kivéve a bootloader nyitást...
Namármost NAGYON FONTOS INFO kővetkezik
Az előzőböl kiindulva gondoltam visszazárom a boorloadert. Több féle parancsot lehet találni erre. Szándékosan nem irok egyet sem. Mert hogy egyikkel sem szabad megpróbálkozni. Mert halott lesz a telefon,. Ha rádugod a gépre Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E portként ismeri fel amiből 3 féle képpen lehet visszahozni a telefonokat, hogy melyik müködik fogalmam sincs, de szerintem másnak sem:
1.: legbrutálisabb:
Szét kell szedni a telót
aksit lehúzni,
megfelelő szervizpontokat össze kell érinteni
probléma az, hogy ehhez a típushoz nem nagyon van még infó melyik pontot melyikkel kell összeérinteni.2.: csak kisit brutális:
USB kábelt kell megblankolni
Két vezetéket (fekete - zöld) egymással össze kell érinteni vagy kötni, Természetesen ezek nem a feszültség két pólusai, hanem a két adat kábel.3.: nyomkodós megoldással jön a 9008 Port
bekapcsoló gomb nyomvatartása 1 percig
be kell nyomni a hangerő fel gombot és ugy kell tartani.
Majd be kell dugni az USB-t a telefonba
A bedugással pontosan egyszerre, nagyon rövid ideig fél másodpercre be kell nyomni a bekapcsoló gombotBorzasztó szerencsém volt, mert nekem a 3. módszerrel sikerült. Azt megjegyzem a bootloader bezárult....
De pontosan az előbb leírt sorrendben találtam rá a megoldásokra. Nah ezt az érzést nem kívánom senkinek csak at az érzést amikor elindult a flash..Azt hiszem mára ennyi... Meg talán a mokerolásból is egy darabig....
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged