Hirdetés
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hieronymus
üzenetére
Valami gyanús ha egy hsz-ben ilyen szinten önellent mondasz:
Az, hogy egyetlen személy öt találatot érjen el, esélyben rosszabb, mint 1 a 40 millióhoz. Gyakorlatilag nulla.
Majd Az, hogy valaki (egy játékos) öt találatot érjen el, már nem annyira csekély mértékben esélyes.Most akkor gyakorlatilag nulla, vagy nem annyira csekély az esélyem, mint személy és játékos egyben, hogy jövő héten nyerek, ha játszok?
Ha én 10 évig játszok akkor sem biztos, hogy lesz ötösöm, mert mindegyik sorsolás különálló, újbóli "1/40 millió" nincsen semmi olyan szorzó, ami az én javamra javítana. Az sem segít ha fix számozok, mert ugyanúgy 1/40M minden egyes alkalommal az esély. (nincs semmi olyan tényező, ami pl "kivettem y*1-et a zsákból, most X-y van benne"-féle módon hosszú távon javulna -ez nem az)
Az említett 461 alkalom mögött meg ott van a nem említett jó sok száz millió egyéb megjátszott, és nem megjátszott 5 szám. És nem hiszem, hogy annyival jobb arány jönnek ki, ha visszaosztanánk. -
azbest
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Csak hogy nem azt kell nézni, hogy 40 millió szelvénnyel eltalálják-e a lottót, hanem az egyén szempontjából az számít, hogy ő eltalálja -e.
A baleseteknél sem azt nézik, hogy 8 milliárd emberből valaki ér-e baleset, hanem azt, hogy egy konkrét személyt milyen eséllyel éri baleset.
Arra meg nem lehet felkészülni, hogy soha senkit se érjen baleset. Különben már betiltották volt a lakásból való kimozdulást és a közlekedést is. Számtalan más, hétköznapi dolog sokkal veszélyesebb, mint a műholdak. Nem is tudom, hogy visszahulló törmelék miatt halt-e már meg valaha valaki. Miközben zebrán napi szinten halnak meg sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest