- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Boldog békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
válasz
stemplar07 #165 üzenetére
ok, köszi
-
válasz
stemplar07 #161 üzenetére
Nagyon állat
A DAC+AMP része milyen?
-
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #161 üzenetére
Köszi! Amint lesz kis időm, megnézem.
-
stemplar07
őstag
[link]
és így néz ki használat közben .. -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #159 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #158 üzenetére
azért is próbáljátok ki mert először én sem találtam a WideMode ikont a legördülőn, csak miután a szerkesztés módba beleléptem, ott virított ..
-
stemplar07
őstag
[link]
G8X WideMode
próbáljátok ki mert működik nálam, az összes létező app dual, teljes kijelzőn működik ezzel a kis app-al.. -
telefonmágus
senior tag
Megoldotta egy srác az LG-től,az 5G problémát,hasít most már
A Vodafoneba telefonált be ,és valami 5G APN nem volt beállítva
Érdekes módon az angol Note10+ om azonban ment,kissé érthetetlen
Másnap küldött is a voda egy üzit,hogy korlátlanul netezhetek az 5G-t használva 2020.jan.31ig
-
gretzky77
veterán
válasz
telefonmágus #153 üzenetére
Szia EU modell a készüléked?
-
telefonmágus
senior tag
Holnap reggel 9re megyek 5G tesztre a 9.kerbe
Valamiért nem tudom befogni a V50el az 5G-t,így ránéznek a hozzáértők,hogy mi lehet a gond
Note10+ 5G simán megy ugyanazzal a SIMmel
-
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #150 üzenetére
Köszi! Filmet én is ritkán nézek rajta, inkább YT kontent szokott menni alkalomszerűen egy-két csatornáról, ha épp nem vagyok monitor/TV előtt. Melyik lejátszót használod?
Egy bosszantó dologra lettem most figyelmes. Mióta rajta van a Spigen Liquid Crystal tok, azóta a kocsiban rendszeresen eldobálja a GPS jelet. Persze lehet, hogy ez nem a tok hibája, csak korábban nem tűnt fel, de ma például elég zavaró volt, ahogy intéztem a karácsonyi bevásárlást keresztül-kasul bejárva a fővárost.
Más. Nálatok mennyire működik a vezeték nélküli töltés? Ez az első ilyen telefonom és vettem egy Spigen töltőt. (Spigen Essential F303W) Az V50 gyári töltőfejével használom, de míg hagyományosan, vezetékről beletolok kb. 60-70%-ot 1 óra alatt, ezzel jó ha 20%-ot tudom etetni. Szóval nekem nem sok előnyt jelent ez a mód, ha leülök a gép elé 30 percre, mert ez alatt kb. 10%-ot pumpál bele. A tok itt szintén rajta van, de a Spigen állítja, hogy a sajátjaival nincs semmi gond.
Eddig sosem figyeltem erre, de a V20-ban halódó cserélhető akkumulátor óvatosságra intett. Mióta megvan az Accubattery app, azóta csak 80%-ig töltöm a telefont. A nagyobb akksinak hála kényelmesen elvagyok vele egy napot. Mostani felhasználói szokásaim mellett 20-30% körül szoktam este töltőre tenni. Az app figyelmeztet, ha eléri a 80%-ot a töltöttséget, valamint mutatja azt is, hogy mennyivel kíméletesebb az akksinak ha nem rakom csurig. Ha meg este elmegyek és kell a szufla, otthon, vagy a kocsiban rátöltök még 20-30%-ot.(#149) stemplar07:
Köszi, szerintem ennyit megér egy kis változatosság. Beruházok rá a héten valamikor. -
stemplar07
őstag
[link]
G8x /V50 (259 Ft-ot megér :-) ) -
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #146 üzenetére
Úgy látom, olyan lesz majd a valamikori teszt alatti thread is, mint a V20-é volt. Csendes.
Sajnos nagyon úgy tűnik, nem lesz népszerű a készülék. Talán ha majd hivatalosan is 200 alatt lesz az ára, lecsapnak páran rá, de nem hiszem, hogy valaha olyan pörgés lesz, mint mondjuk a Xiaomi 9T topikjában.
Valamikor olvastam, hogy az LG aktuális csúcskészüléke a legjobb tavalyi modell, idei áron. Ez bizony tényleg igaz, de ettől még nagy megelégedéssel használom. -
gretzky77
veterán
Mi újság emberek mindenki bőszen nyomkodja a telefonját gond nélkül?
karmaresz : milyen videó esetén? A telefonnal rögzített esetén azt hiszem lehet, de youtube vagy film esetén sztem nincs köztes állapot
-
karmaresz
senior tag
válasz
karmaresz #144 üzenetére
Tud arra valaki megoldást, hogy a video nézésekor lehessen úgy a képbe nagyítani, hogy a nagyítás pont a noccsig tartson?
Nálam vagy a sztenderd képméret van, vagy az, hogy a notch-ra is ráhúzza a tartalmat, ami számomra zavaró. A kettő között pont jó lenne egy olyan megoldás, amikor a notch-os terület már nem része a videónak. -
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #143 üzenetére
Nincs extrém nagy kezem -éppen meg tudom fogni a sztenderd kosárlabdát-, de még pont határeset a készülék. Mióta tokba került csak elvétve használom az egykezes módot, de ha kell, akkor tényleg jópofa szolgáltatás. Az alsó navigációs sávon van rajta és egy rövid. szélről indított balról jobbra, vagy jobbról balra húzással tudom elérni, mikor szükséges.
-
gretzky77
veterán
Használja valaki az egykezes módot?
Kíváncsiságból bekapcsoltam és sztem elég jól oldották meg! Feltűnt nektek, hogy nem mindegy milyen magasságból húztok oldalra és le? Ugyanis akkorára teszi az egykezes módot ahonnan inditottátok a gesztust! Sztem ez nagyon jó! -
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #139 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Jó lenne egy gyűjtés, ahol egybe vannak szedve a wide -illetve ha jól látom LG által "extended mode"-nak nevezett- módban futtatható alkalmazások.
Más: telepítettem az AccuBattery alkalmazást -playstore, a funkciók 90%-a ingyenes-, hogy figyeljem, egyes töltőkkel mennyit vesz fel a telefon. Mindamellett, hogy jól követhető ez az érték, érdekes adat volt, hogy az akksi méretét 95% töltöttség mellett 4190 mAh-ra becsülte. Este kipróbálom 100%-on is. Külön hasznos funkció annak, aki kímélni akarja az akkumulátort, hogy jelzi az egyes töltésekre eső, illetve a teljes elhasználódottságot is, illetve beállítás esetén 80%-os töltöttségnél hanggal, rezgéssel figyelmeztet, érdemes lehúzni töltőről a telefont.
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #134 üzenetére
Na kicsit próbálkoztam ezzel a wide screen dologgal! Az a helyzet,hogy én kis naiv voltam. Nem gondoltam, hogy külön külön apponként ad be a dual screen beállítást! Amiket írtál kipróbáltam és meglepődtem! Facebook és Insta esetén nálam nincs wide screen opció viszont kipróbáltam ezt a whale böngészőt illetve a Chrome-ot és ott tádááám van! Chrome beta esetén viszont nincs! Majd kutakodom még kicsit mely programok tudnak wide módban futni!
-
gretzky77
veterán
válasz
karmaresz #135 üzenetére
Köszi, fel is tettem viszont nálam csak 1 kamerát használ és váltani sem tudok köztük, vagy én bénázok valamit
stemplar07 : sajna a V50 esetén nincs még opció a toknál, hogy wide legyen! Nálam jelenleg nem lehet egy progira használni tokkal! A fejlesztői opciókat nem turkáltam nagyon, a 10-es bétában amit használok pedig nem tűnt fel, hogy több progi használná!
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #133 üzenetére
Küldtem.
Ami hibádzik, hogy a wide ikon a tele, a tele ikon pedig a wide kamera, illetve a Night Sight módban valamiért rosszul fordítja a képet, ha landscape módban tartom a telefont. Ettől még a végeredmény jó lesz. A funkciók működnek, illetve soha nem fagyott ki az alkalmazás.
-
stemplar07
őstag
gretzky77
az miért van a G8x-nél (gondolom a V50-nél is), hogy sok dolgot Whale, vagy Chrom -ban megnyitok, pl: facebook, instagram, hajlandó teljes képernyőn megnyílni, de ugyanakkor a Goggle maps/gmail nem nyílik, csak egy kijelzős módban, mintha blokkolná valami.. a fejlesztői menűben kotorásztál már ? Nem lehet , hogy ott van a titok ? Más, : a 10-es droidban észrevehető valami, hogy több alkalmazás használhatja a dupla kijelzőt ? -
karmaresz
senior tag
Bár a srác nem kifejezetten LG-re fejleszt, de ha valakit esetleg érdekel, az Urnyx05 féle GCam nálam komoly hiba nélkül fut Android 9 alatt is. (GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.4.apk)
Egészen elképesztő minőségű a Night Sight és a HDR+ mód. A Settingsben be kell kapcsolni a HDR+ controlt és engedélyezni az Astrophotography, valamint az Auxiliary lenses funkciókat, továbbá érdemes lehet tiltani a Pixel AWB beállłtást. ha nem akarunk túl hideg fehéreket. Ezután nincs más dolgunk, mint fotó módban a fent lévő nyílra kattintva ismét engedélyezni kell a HDR+ módot. -
gretzky77
veterán
válasz
telefonmágus #130 üzenetére
Ez az utolsó hivatalos!
A kijelződ közepén az a sárga elszíneződés mi? -
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #128 üzenetére
Akkor csak egy linket szeretnék a menetéről és hogy honnan tölthetem le a forrásfájlt.
Az XDA-n találtam egy thread-et még november elejéről, de az mintha kicsit bonyolultabb lenne, mert függött az aktuálisan telepített patch verziótól, illetve már ottani link már nem él. -
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #126 üzenetére
Akkor ezzel kivárok. Majd figyelem a nemzetközi fórumokat, hogy ki, milyen kijelzővédővel szív, vagy mit ajánl.
Akkor úgy tűnik, nem csak nálam működik remekül az akksi. Igaz, szegény V20-hoz képest most szerintem bármi jól teljesítene. Ha teheted 20% alá ne nagyon merítsd a telefont. Ahogy nézem, ez neuralgikus pontja minden Lítium akkumulátornak, már amennyiben számít a hosszútávú terhelhetősége.
Más: Nagyon hálás lennék, ha megosztanád a 10-es béta telepítésének menetét, illetve a letöltendő csomag(ok) helyét. Úgy láttam, nem volt egy bonyolult művelet. Mostanában már nem romolgatok annyit, de ezt lehet hogy meglépem a leírásod alapján. Angol/német link is jöhet.
-
karmaresz
senior tag
válasz
gretzky77 #124 üzenetére
Tud bárki minőségi, pontosan illeszkedő, teljes képernyőt tökéletesen fedő fóliát a V50-hez? Tokot már rendeltem, mivel a Spigenben bízok, hogy mindenben jó lesz, de fóliát még nem mertem venni.
(Az akksi továbbra is remekel. Nálam neuralgikus pont, hogy a házon belül nem túl jó a térerő, valamint rendszeresen ugrálnak a Voda kártyás telefonjaim két állomás között. Emiatt elég magas a készenléti fogyasztás, amit most is látok, de 21 órával a töltőről levétel után, 4 óra 7 perc képernyőidő mellett, automata fényerőn még 50%-os a töltöttség.)
-
gretzky77
veterán
válasz
telefonmágus #122 üzenetére
Őszintén szólva nem követem a Telekom 5g dolgait, de a múltkor mentem dolgozni és akkor lettem figyelmes,hogy a BAH csomópont előtt kiírta az 5G hálózatot!
-
telefonmágus
senior tag
https://www.google.hu/amp/s/index.hu/techtud/2019/11/07/vodafone_5g_lg_v50_thinq_teszt/amp
-
telefonmágus
senior tag
Kipróbáltam több helyen ma
-Boráros tér
-Haller utca/Soroksári sarok
-Syma csarnok OMW kút
-Margit híd pesti hídfőSehol nem tudtam az 5G-t befogni a V50el,a Note10plus(N976B/BTU) mindenhol működött
Voda Red kártyával teszteltem
Telekom is már tud pesten 5G-t ???
-
karmaresz
senior tag
válasz
telefonmágus #120 üzenetére
Nekem a 4G-vel is gondom van ott, ahol lakom, de jövő héten majd csekkolom a belvárosban hasonló kártyával.
-
gretzky77
veterán
válasz
telefonmágus #118 üzenetére
Merre próbáltad, milyen szolgáltató?
Én nem keresgéltem még nagyon az 5g-t de pl a BAH csomópont környékén már találkoztam vele és fel is ment! Telekom -
telefonmágus
senior tag
Valaki próbált már 5G-t befogni ezzel a V50nel?
Ma próbáltam,de semmi
Note10+al meg simán ment
-
karmaresz
senior tag
Sikerült átköltöznöm V20-ról V50-re, A belakás még hátra van, de alkalmazások, azok adatai, sms-ek, már elérhetőek. Leszámítva az előre ismert csúszós dizájn -ebből a szempontból a V20 fogása sokkal jobb, de azt és ezt is Spigen tokba teszem- nagyon elégedett vagyok mindennel. Persze egyelőre inkább csak össze-vissza kattintgattam, semmint elmélyülten tanulmányoztam a benne lévő lehetőségeket, de már most is látszik, hogy az akkumulátor remek -most éppen 81%-on vagyok így költözés közben 110 perc SOT-tal, amit ha tartani tud a készülék, úgy 7 óra felett lehet egy erős nap-, a telefon meg jól felépített és nagyon gyors. Szerencsére a funkciók többsége megmaradt a V20-ból, így hamar sikerült kiismernem magam.
A tok és a második kijelző is nagyon jópofa, sőt a mindennapokban is használható szolgáltatás, de hiányolom belőle, hogy nincs egy 120 és egy 270 fok körüli stabil pozíció benne. Az első a gépeléshez lenne praktikusabb a meglévő kb. 100 foknál, a másik pedig egy sátorszerű felálláshoz, mikor az asztalra állítva néznék HBO Go-t, vagy Youtube-ot. Azonban elfogulatlanság nélkül állíthatom, hogy minden másban tényleg nagyon ott van a szeren a V50.
Nem ismerek minden telefont, de aki azt mondja ennek a hangszórója gyenge az nem tudom milyen elvárásokkal van egy 8mm vastag telefonnal szemben. Nem kérdés, hogy egy dedikált BT hangszóró jobban szólhat, de ha a gyártói ajánlás szerint leteszem egy kemény felületre, úgy egyértelmű, hogy a "boombox" nem csak egy marketing gimmick, hanem valóban működik. Most épp az adventi koszorút rakta össze a család és erről indítottam el egy karácsonyi Michael Bubblé albumot, ami mindenkit hangulatba hozott.
Szóval egyelőre "öröm és bódottá"! -
gretzky77
veterán
A sima G8-ra jön a stabil 10-es droid, első körben Dél Koreában! Lassan a V50-re is jön, azért az eddigiekhez képest egész időben!
Lehet összekapja magát frissítés terén az LG! -
stemplar07
őstag
[link]
Rain Theme for LG G8X, V50 UX 9
van egy hazánkfia ( Mark Bencze ) aki gyönyörű és hasznos dark témákat gyárt szinte minden LG-re, -
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #108 üzenetére
Bocs, lehet, hogy félreérthető voltam. A V50-nel vetettem össze a G8x/V50s-t.
-
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #106 üzenetére
Ha jól látom, más a kamera, az ujjlenyomat olvasó és a tok is. Nem is ezzel van a gond, hanem a piaconkénti eltérő elnevezéssel. Szóval ember legyen a talpán, aki átlátja ezeket. Ráadásul szerintem nem elég nagy a két modell közötti eltérés ahhoz, hogy eltérő piaci szegmenst szólítson meg, így inkább csak egymás elől vesznek el vásárlókat.
-
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #104 üzenetére
A névadáshoz mindig is "értett" az LG. Nála jobban talán csak a Xiaomi tudja ezt.
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #102 üzenetére
Hova alakul át?
-
karmaresz
senior tag
válasz
stemplar07 #98 üzenetére
Ez lesz sorban a negyedik LG-m -G2, G4, V20, V50, sőt ha az ezeket megelőző, LG által gyártott Nexust is számolom, akkor ötödik-, de nem azért mert márkafanatikus vagyok, hanem mert igyekszem megfontoltan, ár/érték arányban jót választani. Értelemszerűen, ha komoly gondom, pl. a korábban sokaknál jelentkező bootloop, vagy a kijelző elszíneződése nálam is kijött lett volna, kisebb eséllyel veszek ilyet, de mákom volt, mert kimaradtam a szórásból.
Két hónapja nézegetek aktívan utódot a V20-nak. Apple, Huawei kilőve. Családon belül van mindkettő, egyik ökoszisztémáját sem szeretem. A Xiaomi Mi 9T PRO nagyon tetszett korrekt árával és a sallangmentes kijelzőjével, de a többeknél jelentkező alkalomszerű forrósodás, indokolatlan merülés és szoftveres bugok végül eldöntötték a kérdést. Jöhetett volna még egy S10, de a kisebb akksi, a punch hole kamera, a lehajló kijelző nekem nem jön be. Nem tudok a V50-nel szemben most olyan ár/értéket felmutató telefont állítani, ami számomra jobbnak bizonyulna. Zenekedvelő vagyok itthon is, így a jó DAC, a jack kimenet a Sennheiser és Beyerdynamic fejhallgatóimhoz sokat nyom a latba, ahogy a bővíthető tárhely, az IP védelem, a második kijelző és a méretesebb akkumulátor is. Remélem, most sem fogok csalódni.
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #97 üzenetére
Ugye ha steady cam-et használunk akkor max fhd a felbontás!
-
karmaresz
senior tag
Reményeim szerint a napokban én is csatlakozom. Egy LG V20-at fog váltani a V50, amit több mint két év után cserélek. Az akksi már nem az igazi, és bár a sebessége még mibdig egész jó, de a memória szűkössége kezd kiütközni.
Eredetileg Xiaomi 9T Pro-ban, illetve LG V40-ben gondolkoztam, de végül a Xiaomi szoftveres mizériái, a V50 nagyobb kapacitású akkumulátora, a már ismert ökoszisztéma, geek-ként a második kijelző és a hardveraprón elérhető viszonylag kedvező ár erre billentette a mérleg nyelvét. Két dologban kellett így kompromisszumot kötnöm: a notch, amit továbbra sem kedvelek, illetve az IR hiánya, ami nekem gyakran jól jött, ha épp valamelyik gyerkőc elkeverte a távirányítót.
Nagyon remélem, hogy nálam is ilyen üzemidőket fog produkálni a V50, mint amiket itt és nemzetközi fórumokon is látok, mivel ez a V20-nál nem volt igazán acélos. Ha igen, akkor szerintem méltó örököse lesz a kis kedvencemnek. -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #93 üzenetére
Annyira nem videóztam még, de a steady cam módot kipróbáltam az igen baráti! Felteszem majd a videót ide kíváncsi vagyok a véleményekre, a videó úgy készült,hogy a kezemben volt a telefon és hátrafelé koriztam!
[link] Remélem még tudjátok nyitni!
-
válasz
telefonmágus #89 üzenetére
Engem jobban érdekelne, hogy a jobb szélen milyen eszközt láthatunk?
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #87 üzenetére
Ja nem panasznak szántam, nagyon jó kis telefon ez a V50!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #83 üzenetére
Látom megkaptad, közben kint a teszt is!
Ajánlott lett, megy is a fikázás!Gratula hozzá!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #81 üzenetére
Amúgy képzeld semmi extra,tegnap mentem munkába és írták a Telegram csoportba,hogy kell csinálni! Le kell tölteni egy típusnak megfelelő .up fájlt majd át kell nevezni, kell egy activity launcher nevű progi a play áruházból és azzal fel is lehet tenni! Ennyi az egész! Semmi root meg PC vagy egyéb hülyeség! Munkába menet a buszon meg is csináltam és működik is!
-
gretzky77
veterán
Azt mondják még idén jöhet a hivatalos 10 ami az LG-t ismerve elég jó lenne! Nem mintha bármikor lett volna bármilyen szoftveres gondom az LG-vel. Én kifejezetten szeretem a szoftvereket, általában elég bug mentesek!
Ez a 10-es béta is a legelső még az EU modellre, a koreai modellek meg kaptak már vagy 4-5 bétát de nekem ez az első is elég hibátlan! -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #78 üzenetére
Mit takar, hogy privát OTA?
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #76 üzenetére
Nekem a szülinapp iGO van az jelenleg valóban nem akar elindulni! Sygic, térképek,Waze, herewego gond nélkül megy!
Van egy Telegram csoport ahová most bekerültem, itt linkelik a béta szoftvereket itt kaptam a 10-es bétát és megdöbbentően egyszerű volt feltenni, még PC sem kellett hozzá!
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #74 üzenetére
Nem hivatalos 10!
Ez egy beta Rom! Egyelőre egész jó!Remélem minél előbb megkapod!
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #72 üzenetére
természetesen hétfőn lett feladva, DHL kedden már átadva nem tudom miért az MPL-nek, na ott aztán mint az ,,ólomszárnyú betonbagoly,,
meg is állt az élet , talán hétfő ...
látom megjött a 10 ..., no és mi az ami nem műxik ? Pl iGo ? Sanszos, hogy a G8X-re is kidobták..ják..
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #67 üzenetére
Nem jött meg az új csoda?
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #70 üzenetére
Durva igen de ez csak egy koncepció, nem hiszem,hogy sok alapja lenne!
-
stemplar07
őstag
[link] LG G9 ThinQ 5G 2020
khhmm ez durva lesz ...ha igaz -
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #68 üzenetére
Ki kell fizetni és reg. az LG oldalán , utána bankszámlára vissza.
Németeknél 950 ebből jön vissza 200,( de én is úgy kértem meg vkit, hogy kint intézze, mert sztem csak német bankszla játszik) az Osztrákoknál 900 de ott nincs ilyen akció . amúgy itthon az Alza hirdeti 300 ezerért nov 30-tól. -
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #67 üzenetére
Ez, hogy működik? Kifizetted a teljes összeget és visszautalják vagy annyival kevesebbet kell fizetni?
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #66 üzenetére
hát én is.. illetve a régebbi droidos készülékeknél a be/ki gomb rövid megnyomására is fel lehetett venni a telefont... DHL-el talán péntek/hétfő meg is jön . Azért ezek a ,,germánok,, jó helyre születtek -...... még az előfizetéseshez is igénybe vehető a 200 cashback ..
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #64 üzenetére
Őszintén szólva nem is néztem még meg, hogy be lehet e állítani hívásfogadásra a Google gombot! Kíváncsi leszek, hogy lesz a kicsi kijelzőn hívásfogadás opció! Ez a legnagyobb hiba sztem ezzel a tokkal kapcsolatban! V50 esetén meg pláne, mivel semmit nem jelenít meg becsukott állapotban nemhogy fel tudnám venni a hívást. Illetve nem is látom ki hív, kíváncsi leszek G8x-nél hogy fog ez működni
-
Ricardo
titán
válasz
gretzky77 #57 üzenetére
Jók a színek. Ha van kedved dobj pá képrt a Fotók, videók mobillal topikba is.
-
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #63 üzenetére
dettó, ..de ezt hogy érted ? hogy nem lehet felvenni a hívást zárt állapotban ? nem lehet a google gombot pl, hívásfelvételhez definiálni ?( ere azért gondolhattak volna.. ) A 8X-en van egy külső kijelző is ami talán jelzi is a hívást, mindemellett macera kocsiban mindig kivenni a tokból.. Az is igaz, hogy egy Plantronics Voyager Edge-t használok szinte mindig beszélgetéshez.. na majd egy PD-a tartót felszerelek.. Más : a gyári Voia tokokat kedvelem V30/V40 ilyenek vannak, de a 8X-hez nincs még ha ki akarom venni a dual tokból..
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #62 üzenetére
Megmondom őszintén nem nagyon szeretem a flip tokot alapból így nekem nincs mindig rajta a kijelzős tok! Macerás mindig nyitogatni,mert ugye sajnos nem lehet felvenni a hívást csak ha kinyitom,de az nekem túl macera! Így bármilyen tartó jó lehet, de az igazat megvallva jelenleg nincs autós tartóm!
-
stemplar07
őstag
-
gretzky77
veterán
válasz
stemplar07 #60 üzenetére
Gratula hozzá! Kíváncsi leszek majd a véleményedre! És hogyhogy nem vártad ki, hogy lecsússzon az ára? -
stemplar07
őstag
válasz
gretzky77 #58 üzenetére
[link]
Mivel Te V50-et vettél így én egy LG G8x Dual Screen-t rendeltem, most amíg a németeknél akciózzák ebben a hónapban, így 700€ körül jön ki (
elveimmel ellentétben..hogy egyévesen kell megvenni) majd összefuthatunk ha megjött (pár nap) az üzemideje ennek is szenzációs lett,( a kisebb felbontás 6,4 "-on nem izgat a ,V40-et is lejjebb használom, illetve a 5G kb úgy fog sztem kinézni mint a 4G, eltelik vagy 3-4 év mire stabil lesz, a telefotó még ami ezen nincs, a többi azonos kb.. )
-
gretzky77
veterán
Közben befutott egy frissítés is! Igaz csak egy biztonsági, amivel októberre váltott a biztonsági szint! Talán kicsit változik az LG frissítési gyorsasága!
-
gretzky77
veterán
Sehol egy két új V50 tulaj?
-
gretzky77
veterán
válasz
Schuler888 #53 üzenetére
Igen van egy olyan opció,hogy stúdió mód ott lehet bohóckodni! Sztem jópofa
A leveles kép pedig úgy készült,hogy alulról próbáltam fényképezni a vizen úszó levelet,belemártottam a vízbe -
Schuler888
senior tag
válasz
Remekelek28 #52 üzenetére
iPhone fele Studio portre a neve
-
gretzky77
veterán
válasz
Remekelek28 #46 üzenetére
[link]
Pár képet már raktam fel a másik fórumban van benne 1-2 esti de majd még csinálok! -
Schuler888
senior tag
válasz
A p4 ebben siman ellopja a showt
-
gretzky77
veterán
válasz
Ok majd próbálkozom!
-
gretzky77
veterán
A noccs valóban nem szép legalábbis nekem nagyon nem jön be de ennyi áldozatot most bevállaltam! Azért a V40 és V30 között kicsit több a különbség, újabb proci több ram nagyobb kijelző - oké ennek noccs az ára! A V50 ugye prociban szintén előrébb lépett! Értem amúgy amit írsz és sok igazság van benne de azért kíváncsi lennék a többi gyártó milyen fejlesztéseket pakol be évről évre? Illetve hozzáteszem,hogy én bontatlan dobozzal kijelzős tokkal vettem 180-ért! A 400 egy beteg ár sztem is de ebben sztem bőven benne vannak a szolgáltatók
-
jacis
nagyúr
válasz
gretzky77 #34 üzenetére
Nekem volt egy LG V30 amit nagyon szerettem így nem mondható rám, hogy LG hater vagyok. Amiért nagyon gáz amit az LG csinált ezzel a készülékkel az, hogy a V40-be (ami a V30-hoz képest annyiban volt más hogy kapott egy zoom lencsét meg egy mocsok nocsot) rakott egy 5G modemet és most el akarja adni horror pénzért. Nulla fejlesztés két éve és az árazásuk meg úgy van megalkotva mintha feltalálták volna újra a mobiltelefonok világát. Az egész márka bukásra van ítélve. Ha nem lenne a háztartási és egyéb elektronikai ágazatuk már ott lennének ahol a HTC most (süllyesztő).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Schuler888 #42 üzenetére
Így van. Az utóbbi időben szerencsére egyre több gyártó megy rá a jobb üzemidőre.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
gretzky77 #36 üzenetére
Erről nem volt szó, csupán annyi volt a feltett kérdésed, hogy ugyan melyik Samsung csúcsmobil rendelkezik 4000-es aksival. Erre válaszoltam.
Az árról meg kár is szót ejtened, hiszen ez az LG is 400.000 (!) pénz kis hazánkban, miközben az 5G az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága a csúcskategóriás készülékek között.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Remekelek28 #37 üzenetére
Ez igaz egyébként. Viszont én a kolléga kérdésére reagáltam csak, ezt nem vitatom.
-
-
pengwin
addikt
a Telekomnál listaáron 401 500 forintért, a Vodafone-nál 5G-s RED előfizetéssel pedig 396 690 forintért lehet hozzájutni
A Vodafone most tényleg 5 ezer forint kedvezményt ad egy havonta több, mint 10 ezer forintba kerülő előfizetés mellé?!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok kedves LG haterek! Sajnos az árazás valóban erősre sikeredett de ebben vastagon benne vannak a szolgáltatók! Én lényegesen olcsóbban jutottam hozzá kb 3 hete és bizton állíthatom,hogy egy nagyon jó készülék! Semmiben nem marad el a többi flagshiptől! Amikor 3ezres akksi volt benne akkor arra ment a fika, mostmár a 4ezresre is megy a nyafogás! Az annyira istenitett samuk esetén melyik flagship van 4ezres akksival? Azt látom mindenki szidja az LG-t de közületek hányan használták is?
-
hemaka
nagyúr
5G meg okes, bar lefedettsege kb 0, de ez a design.
-
borand
aktív tag
ez a teló egy rossz vicc
-
válasz
Remekelek28 #17 üzenetére
És tényleg jön Európába is?
-
Remekelek28
őstag
válasz
#16514048 #26 üzenetére
Lehet nem az ois lett teljesen egyedi,hanem a következő amit egy másik cikk irt meg.
Mondjuk azt rosszul tudják,hogy az Lg első 4000 aksija. Volt már nekik 4500 is.
A készülékre összesen öt kamera került, amelyből kettőbe videoképmélység-szabályozót (Video Depth Control) építettek, így a mozgásban lévő tárgyak mindig tiszták maradnak a felvételeken. A távolság és képmélység elemzéséért a kettős látótér (Dual Field Of View) felel.
Az LG első 5G készülékébe a legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 855 mobilplatformot a Snapdragon X50 5G modemmel együtt építették be. A telefon — az LG okostelefonok között elsőként — 4000 mAh-s akkumulátort kapott. A nagyobb teljesítmény miatt egy új, a megelőző modellben találhatónál közel háromszor nagyobb hőkamrás hűtőrendszert építettek a készülékbe, ami a hagyományos hőelvezető csöveknél hatékonyabban tartja alacsonyan a belső hőmérsékletet, és több alkalmazás egyidejű futtatása mellett is javítja a processzor teljesítményét. -
törölt tag
válasz
Remekelek28 #25 üzenetére
De ezt honnan lehet tudni, hogy OIS és nem EIS?
Én nem találtam erről semmit egyelőre, hogy valami speciális OIS lenne benne.Az a mobilaréna cikk se teljesen tiszta nekem:
"OIS-t is tartalmazó modul, amely 1/480 másodperces záridőt is tud"Melyik az a telefon, ami nem tud ennyit?
De ha arra értik, hogy ennyit lehet kitartani azzal a OIS-szel, az is hülyeség. Ez nagyon rövid, ennél 10-szer hosszabbat is kitartasz bármivel...
-
törölt tag
válasz
"olyan OIS t tettek bele,mint mobilba még soha. A lépkedéseket meg sem érzi."
Erről van valami bővebb info? Elég hihetetlen számomra, hogy annyit kimozogna bármilyen mobilos ois.
Egyébként érdekes telefon lenne, de "tele" lencse nélkül számomra felejtős.
-
jeni
félisten
válasz
de...
200000Ft lenne csak az 5G chip?
Ha a snapi 855 mellé menne akkor túlzó így is az ára.
Amúgy az 5G mellé valami 15Gb csomag vagy a korlátlan dukálna. A 2Gb adatcsomag mellé röhejes lenne egy ilyen teló. -
moleculez
veterán
Nem trollkodás, meg flame, de milyen internet csomagokkal érhetők el az 5g telók? Van valami értelmes. (Most nem akarom elvenni abba az irányba a topicot, hogy az 5g nem a torrentezeni van, komolyan kérdem.)
-
szubrutin
aktív tag
válasz
Na az ugy viszont eleg faszanyosan hangzik :)
-
Schuler888
senior tag
"Ehhez pont kapóra jöhet a V50-hez a csomagolásban mellékelt, másodkijelzős tok, ami a 6,4"-es, 3120 x 1440 pixeles POLED panelt egy valamivel kisebb méretű és felbontású társsal duplázza meg."
Kicsit olyan erzesem van, mintha a romanok vagy az oroszok fel akarnak venni a versenyt a samsunggal es a huaweiel de csak ennyire futotta a boszorkanykonyhaban. Gyufasskatulyaban szocske - roman tamagotchi. -
Remekelek28
őstag
válasz
[link] G8X video bemutato.
-
Remekelek28
őstag
Akinek nem kell az 5g annak nemsoká jön a G8X ugyanezekkel a paraméterekkel kb 220 ezer ft környékén nyit. Tokkal vonóval mindennel. Sztereo hangszórót kap 2,5 watt hangszórókkal és olyan OIS t tettek bele,mint mobilba még soha. A lépkedéseket meg sem érzi. A 4000 es akku kb 8-10 óra kijelzőidőt tud. Tehát jól van optimalizálva. Persze ez tok nélkül értendő.
-
jacis
nagyúr
400eFt?
Az LG pont oda való ahova tart...... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Az LG nincs lemaradva, ők direkt járnak más utakon.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Az utolsó képen a jobb oldali kijelző tiszta Samsung stílusú.
-
andor80
senior tag
A megapixel háború ismételt visszatrérése után az %G amivel az ilyen hulladék gyártók mint az lg megpróbálják lehúzni az embereket.Ki az a nemnormális' ?
-
törölt tag
Inkább ebből hozhattak volna a hazai piacra egy olcsóbb, 5G és második kijelző nélküli variánst.
-
Masooo
aktív tag
Jogos, ezen képessége felett elsiklottam, persze a teló mellett is el fogok
Jelen állapotomban nekem az 5g kicsit olyan mint a 4k tv az én felhasználási módom mellé (ritkán tvzem, akkor is vmi tudományos adás megy, néha filmet játszom le rajta). 4k adás meg sima alap előfizetés mellett nincs rá, HD is alig, legalábbis itt a Balaton partján. -
Ezzel az árazással nem fog tarolni, legalábbis nálunk. Műszakilag sem nyújt semmi extrát az 5G kívül, az meg számomra felejtős.
-
rdt89
addikt
Azért ára az van meg kell hagyni.
-
Masooo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Jól látod, de azért pár dolog elkerülte a figyelmed, legalábbis arra enged következtetni a megállapításod
Ez egy sima teló. Olyan mint egy note 10 vagy mate 30 vagy bármelyik. CSAK van hozzá egy tok aminek az egyik felében a teló kap helyet a másik fele pedig egy plusz képernyőt is rejt, Ezzel lesz ilyen furcsa a formavilága, de ha pl játszol felcsatolod, ha meg napi dolgokat intézel akkor nem és van egy sima telód.
Persze épp ezért az árazás kicsit extra, lgnek inkább véleményem szerint a középkategóriában kéne próbálkozni, alább nem lenne versenyképes, fent meg .... erős talán, persze egy kitűnő árazással, de így? -
gattolino
senior tag
Tegnap nyomkodtam meg a Telekomban. Hát nem ájultam el tőle. Így van, a bal oldali kijelző nem hogy nem teljes, de olyan a kávája, mint egy 5+ éves telefonnak. És ez az akksi. Már sima 1 kijelzőnél sem kimagasló ez a 4000. Nem, hogy duplánál. Ez szép próbálkozás volt LG.
Talán majd legközelebb -
Jól látom, hogy a bal oldali kijelző körül bazi vastag a káva?
Ez is egy sikerteló lesz, az már biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest