- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
karmaresz
senior tag
válasz
karmaresz #144 üzenetére
Tud arra valaki megoldást, hogy a video nézésekor lehessen úgy a képbe nagyítani, hogy a nagyítás pont a noccsig tartson?
Nálam vagy a sztenderd képméret van, vagy az, hogy a notch-ra is ráhúzza a tartalmat, ami számomra zavaró. A kettő között pont jó lenne egy olyan megoldás, amikor a notch-os terület már nem része a videónak. -
gretzky77
veterán
válasz
karmaresz #135 üzenetére
Köszi, fel is tettem viszont nálam csak 1 kamerát használ és váltani sem tudok köztük, vagy én bénázok valamit
stemplar07 : sajna a V50 esetén nincs még opció a toknál, hogy wide legyen! Nálam jelenleg nem lehet egy progira használni tokkal! A fejlesztői opciókat nem turkáltam nagyon, a 10-es bétában amit használok pedig nem tűnt fel, hogy több progi használná!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest