- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ha veszek is szinte biztos hogy valamilyen Windows kütyüt. Az egy teljes értékű PC még ha hardveresen gyenge is egy normál laptophoz/asztali géphez képest.
-
-
Hintalow
senior tag
Lehet, hogy én vagyok az igénytelen, de teljesen jól elvagyok a nem túl acélosnak mondható concorde tab novumommal.
(mondjuk a legmasszívabb játék ami fut ratja az kb a kingdom rush) -
azopi74
addikt
válasz
Totheground #16 üzenetére
Ez szerintem majdnem le is fedi az összes topicot, de amelyikben véletlenül szóba se kerül az apple, azokban is ontja magából a tömény hülyeséget
-
azopi74
addikt
válasz
Totheground #14 üzenetére
"Neked tényleg minden Apple topicba bele kell rondítanod valami baromságot?"
Nem írnál ilyesmit, ha nem csak Apple topicokba járnál :-D
Btw: ez miért Apple topic? :-) -
3lue1stu31
csendes tag
Köszi a válaszokat, nekem jelenleg van egy prestigiom, nem szeretem és korábban volt egy zte mobilom ugyhogy a kínai gyártókkal nemigazán szimpatizálok, a Xiaomit megfontolom, mert azt sokan dicsérik. A Nexus 7-nél utánna néztem és tetszenek a tulajdonságai...
-
azopi74
addikt
válasz
3lue1stu31 #7 üzenetére
Egyiket sem. Nem vicc, tényleg nem érdemes ezen spórolni, mert a végén többe fog kerülni a dolog, és lesz egy drága digitális képkereted porfogónak. Alsó-közép kategória felejtős. Esetleg Nexus 7- II (2013) még elmegy, de az már inkább közép, mint alsó-közép. Vagy egy iPad mini 2 (retina) is jó vétel, de az meg már inkább felső-közép. Ezek alá viszont ne add, mert rosszul jársz.
-
azopi74
addikt
"Én még mindig nem tudom hova tenni őket."
Hát azt mindig a helyzet adja. Főzés közben a konyhaszekrényre, evés közben az étkezőasztalra, cigizés közben a dohányzóasztalra, ágyban az éjjeliszekrényre, fürdés közben a mosógép tetejére, wc-n a radiátor vagy a WC papír tartó tetejére stb
-
Cyberpunk
félisten
válasz
3lue1stu31 #7 üzenetére
Ha táblát vennék akkor én a Xiaomi gépét nézegetném.
-
3lue1stu31
csendes tag
Ti egyébként az alsó- közép árkategóriából melyik gyártót/ terméket ajánlanátok?
-
halkow
őstag
Ipadet biztos nem vennék olyan gyenge bene a soc hogy a kijelzőt még viszi de egy komolyabb game már szaggat rajta mint a fenne
-
Cyberpunk
félisten
Én még mindig nem tudom hova tenni őket. Volt persze nem egy. Film nézésre jó az ágyból azt aláírom.
-
1697
tag
Egy 12.2 Note-al én is hozzájárultam ehhez a számadathoz-))
-
vacs
veterán
Kérlek javítsátok a címet:
"55 millió tabletet kelt el a második negyedévben" -
bostone
addikt
Jó lenne tudni, a nexus sorozat tagjai, hogy teljesítenek, ha már az iPad így kiemelkedik a kategóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Digitimes felmérései szerint az áprilistól június végéig tartó periódusban 55 millió új tabletet értékesítettek.
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest