- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Totheground #16 üzenetére
Ez szerintem majdnem le is fedi az összes topicot, de amelyikben véletlenül szóba se kerül az apple, azokban is ontja magából a tömény hülyeséget
-
azopi74
addikt
válasz
Totheground #14 üzenetére
"Neked tényleg minden Apple topicba bele kell rondítanod valami baromságot?"
Nem írnál ilyesmit, ha nem csak Apple topicokba járnál :-D
Btw: ez miért Apple topic? :-) -
azopi74
addikt
válasz
3lue1stu31 #7 üzenetére
Egyiket sem. Nem vicc, tényleg nem érdemes ezen spórolni, mert a végén többe fog kerülni a dolog, és lesz egy drága digitális képkereted porfogónak. Alsó-közép kategória felejtős. Esetleg Nexus 7- II (2013) még elmegy, de az már inkább közép, mint alsó-közép. Vagy egy iPad mini 2 (retina) is jó vétel, de az meg már inkább felső-közép. Ezek alá viszont ne add, mert rosszul jársz.
-
azopi74
addikt
"Én még mindig nem tudom hova tenni őket."
Hát azt mindig a helyzet adja. Főzés közben a konyhaszekrényre, evés közben az étkezőasztalra, cigizés közben a dohányzóasztalra, ágyban az éjjeliszekrényre, fürdés közben a mosógép tetejére, wc-n a radiátor vagy a WC papír tartó tetejére stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest