Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Persze, látni a blade-n is akár, hogy fejlődnek, nemrég még csak röhögni lehetett a távolkeleti készülékeken, ez meg itt van az asztalomon jelenleg, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Inkább arra céloztam, hogy az ár/érték aránya bár jó, de nem igazán ellenfele az apple-nak, és talán sose lesz az, ugyanis az apple azért egy prémium gyártó, aki a minőségével szerez magának vásárlókat, azzal, hogy megy rendesen a szoftver, akkor amikor kijön a gyárból, és nem kell főzött romokat pakolgatni rá. Míg a kínai cuccokba bár a belsőbe egyre erősebb hardver kerül, és fejlődnek, attól a külső, illetve a szoftvertámogatás még messze van egy apple szinttől. Szerintem.
-
Arthuro_Adam
őstag
Valóban megfelelhetne olcsóbb Androidos cucc is az általam leírt feltételeknek, de amiket eddig láttam, azoknál túl sok kompromisszumot kellett kötni. Másrészt ha végre lesz egy minden szempontból szimpatikus készülék, akkor valószínűleg valamilyen netcsomaggal kerül megvásárlásra, akkor pedig az ára is barátibb lesz.
A Windows nem ördögtől való, sőt... de a környezetemben lévő idősebbeknek elég sok minden szokott gondot okozni, és nem nagyon mernek próbálkozni, amivel elérhetnék, hogy legközelebbre már meg tudják csinálni, amit akarnak.
-
Morden24
nagyúr
Az a gond a kínai vackokkal, hogy egy régebbi, használt modell valamelyik színvonalasabb gyártótól valószínűleg mindig jobb választás lesz.
A net/subnote kategóriát azért vetettem fel, mert árban és funkcióban talán azok lehetnek az ellenpárok, de ugye a mobilitásuk egy tablethez képest erősen korlátozott, egy iPad multimédiában és szórakozásban lepisili a legtöbb (árban kb. ekvivalens) kategóriát, az "előnyök" (pl. fizikai klavi) elég gyorsan elenyésznek, ha veszel hozzájuk egy BT-s billzetet komolyabb IM/email túrák esetére.
Netbookon gépelni egyébként is sajtreszelővel rejszolás kategória, hogy a klasszikusból idézzek(#16) galmat89: Jogos
-
Morden24
nagyúr
Tekintve, hogy egy normálisabb netbook, subnotebook is eléri, sőt meghaladja ezt az árat... szoktam néha olvasgatni azokról a pártízezres kínai Androidos csodákról, és azért kvázi mindegyik több sebből vérzik. Némelyik annyira, hogy a haragosomat sem szopatnám velük.
Szerintem pont a fent említett célra simán megéri inkább egy használt alap iPad-et venni. Az egyetlen gond, hogy az anyukák által kedvelt magyar honlapok többsége eléggé Flash-dependent... legalábbis egy halom receptes, hír, divat online magazin ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest