- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Valóban megfelelhetne olcsóbb Androidos cucc is az általam leírt feltételeknek, de amiket eddig láttam, azoknál túl sok kompromisszumot kellett kötni. Másrészt ha végre lesz egy minden szempontból szimpatikus készülék, akkor valószínűleg valamilyen netcsomaggal kerül megvásárlásra, akkor pedig az ára is barátibb lesz.
A Windows nem ördögtől való, sőt... de a környezetemben lévő idősebbeknek elég sok minden szokott gondot okozni, és nem nagyon mernek próbálkozni, amivel elérhetnék, hogy legközelebbre már meg tudják csinálni, amit akarnak.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
anubys1984 #1 üzenetére
Sokáig én sem értettem, de anyukám a tökéletes célközönsége egy tabletnek. Főleg netezik, filmet néz, zenét hallgat, keveset ír (e-mailt, dokumentumot). Egy ilyet sokkal könnyebben használ, mint bármilyen normális számítógépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest