Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
-
macskea
őstag
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
O.o
Nem tudok én semmit...
-
HaZse
őstag
válasz
szilagyiv #15 üzenetére
Ezzel úgy-ahogy egyet tudok érteni. Számomra ennek csak egy akadálya van. Mégpedig, hogy egy ekkora kijelzőn egy telefonszámot kikeresni és egy SMS-t olvasni, esetleg írni nehezen menne.
De inkább maradok a max. 5"-ig bezáró telefonoknál. Számomra az egy köztes megoldás.
-
HaZse
őstag
És mondd, akkor minek a telefon? Eddig volt csak a telefon. Utána jött az, hogy telefon hotspot tablet kombó, majd jön ez a förtelem ötlet.
Akkor már nem is kell telefon. Ja, de mégis kell, mert ez "csak" egy óra.
Nagy baromság az egész. Pár év múlva majd jót fogunk szerintem ezeken nevetni.
De azt is tudom, hogy úgyis lesz olyan ember, aki lesz az első, mert neki ez olyan, de olyan fontos dolog, hogy enélkül nem is lehet létezni.
-
RaveForce
veterán
várható volt h a samsung után muszáj nekik is megcsinálni ezt, reméljük jobban sikerül mint a pár évvel ezelőtti eszetlen próbálkozás, és nem 300k felett lesz a szolgáltatói árazása, mint annak
-
ctvagyok
őstag
Ugyanolyan okos ötlet ez, mint a samsungé. Annyi előnyt tudnék mondani, hogy ha lemerül a mobilod, átrakod a simet és telefonálhatsz, ha tud bluetoothot vagy ilyesmi. Persze a 4G az kell bele
-
Wapmester
senior tag
mégis mi a bánatot lehet kezdeni ekkora kijelzőn 4G kapcsolattal, már a SIM kártya befogadása is beteges dolog karórában
-
-
Örni
senior tag
Egy okosórába e-ink kijelzőt rakni az ördögtől való ötlet lenne? Nem értem a gyártókat esküszöm...
-
atike
nagyúr
Kíváncsi lennék, hogy ki és miért igényli ezt a feature-t....
Inkább növelnék az üzemidőt, esetleg csökkentenének a méreten, de a legfontosabb, hogy töpöríthetnének az árán...
-
sajo13
senior tag
Mi szükség van egy órában SIM kártya foglalatra? Hisz nem akarunk vele telefonálni és netezni sem, mert csak egy kiegészítő.
Elképzeltem amint telefonáláskor a kezünket az órával a fülünkhöz emeljük(ki kell fordítanunk a csuklónkat ehhez), majd amikor beszélünk, akkor a szánkhoz emeljük, aztán újra a fülünkhöz. Nagyon-nagyon geek-nek kell lenni ahhoz, hogy valaki így telefonáljon -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Miért nem alkalmaznak olyan akkutechnológiát, mint mondjuk a THL 5000-ben, ahol 5000mAh-t belezsúfoltak 8.9mm-be?? Tennének ebbe egy 1000-es akkut egyből jobb lenne a helyzet...
-
kriszpontaz
veterán
Készenléti idő 8 óra, beszélgetési idő / adatkapcsolat 30 perc
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest