- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
kicsipapucs #12240 üzenetére
A mázlis kezedet te gyerök
Ennyire öreg lennék menj a fenébe csókolomozol itt, nem vagy te Anettka
-
Razermazer
őstag
válasz
kicsipapucs #12212 üzenetére
Na hello hallo
Szóval itthon vagy, még, már fene se tudja, ha jól emlékszem tervbe volt, vagy 15-évell ezelőtt, hogy mész ki USANKABA.
Szerintem te mindent tuningolsz még a kávéfőzőt isahogy nézem az ilyen procikat amiket hajtasz jó sokat kell keresni tesztelni hogy egy ilyet találj.
-
törölt tag
válasz
kicsipapucs #12209 üzenetére
Hűtés? Hőfokok?
Mennyi a Vdrop? -
válasz
kicsipapucs #12207 üzenetére
-
Martin97
aktív tag
válasz
kicsipapucs #12207 üzenetére
Hát igen, rendesen büntet az a proci.
Ez eddig tiszta sor. Elvileg nem a legroszabb lap (giga p35-s3g). A feszjel miatt anyira nem tartok az alsóbb tartományban. Az már a nagyon kihegyezett szituban jelentősebb. Hasonlóan ahogy a távolabbi vs közelebbi memóriaslot is ugye...
Én már 3 éve is léteztem.
Volt időszak mikor próbáltam segítséget kérni már. Akkor nem nagyon foglalkoztatok ezzel, írtam is a szaktopikba de megoldást nem lett.
Van itthon néhány 775-ös proci amiket jól meg kéne járatni mint egy wfts ladát.
Azért hardcore dolgokra ne gondolj, eddig a softmodig mentem el azzal is csak néhány kísérlet erejéig a vga-val. Hirtelen ezt az eredményt találtam: [link] Ez egy laza beállítás volt sima légen. Ennél ment picit feljebb is a kártya, 1360/1800-ig simán vízzel. Utána jött az agymenés és kezdtem fejleszteni a dolgokat... Na nem nagyon. Egy kezdeti verzióval elértem az időleges negatív tartományt -10-15 fok. És itt már a hardver volt a korlát sajnos. Ezután már nem foglalkoztam a dologgal nagyon, mert a közösség gyakorlatilag felbomlott és én magamtól meg nem tudtam ezeket megoldani.#12209 kicsipapucs: Nagyon komoly. Esetleg egy nem teljesen leélt rex? Azok ha jól rémlik jó kis lapok...
Majdnem olyan legendák mint a commando a cedar alá. -
Martin97
aktív tag
válasz
kicsipapucs #12199 üzenetére
Ez de beteg. Gratulálok hozzá. Elképesztő ez a chip.
Valami ilyesmit jó volna találni a 3 fázisos lapomba. Egy e8200-assal gond nélkül kergettem 500+ fsb-be. Na ha annak a közelébe kerülnék már nagyon boldog lennék. Persze ez kb. lehetetlen én is tudom. Szívesen beizzítanám a peltieres hűtöttvizes tákolmányom már valami hasonlóval. Egy koppra húzott (multiméterrel mérve 190W-ot bekérő) 260x-et úgy fél órán át negatívba tudtam hűteni vele. Jó kis cucc, de még nem az igazi. Az új gépem meg nem igazán tuningbarát.
Haladó overclockerektől kérdeznék pár szakmait, ha lehet. Soft és hardmod kategóriában is, illetve vbios mókolásban. Van néhány problémám amit a mai napig nem tudtam lekűzdeni. Esetleg tudnátok benne segíteni?
-
jokeph
nagyúr
válasz
kicsipapucs #12202 üzenetére
Az összes.
Igazából, én még olyan csoda-procit nem láttam, aminek 4,4 GHZ-en az 1,2 V Vcore elég lett volna.
-
törölt tag
válasz
Már bocs, de ez enyhén szólva is lehetetlennek tűnik
-
válasz
-
tyan
senior tag
válasz
kicsipapucs #7849 üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem, de ezt tudom, hogy az LGA775-nél nem a prociban van a mem vezérlő.
-
xeon forever
addikt
válasz
kicsipapucs #7857 üzenetére
Ezek öreg lapok. Az évek alatt sok hőhatás miatt a réz lábak eldeformálódhatnak, megpuhuljatnak. Egyik lapom emiatt halálozott el. Mikor szedtem ki a procit a procihoz volt "heggesztve" a lap lábai.
-
jokeph
nagyúr
válasz
kicsipapucs #7849 üzenetére
Ez igaz, viszont ha a proci nem ül rendesen a foglalatban, egészen elképesztő hibák képesek jelentkezni...
-
xeon forever
addikt
válasz
kicsipapucs #7812 üzenetére
... Biztos ...csak mégsem ...
Miota cpu-ba van integrálva a memoria vezerlo azota nem szamit az "fsb"...
-
jokeph
nagyúr
válasz
kicsipapucs #7813 üzenetére
Aztaaaa
Extrém tuning.
Kíváncsi vagyok, mit bírok majd léghűtéssel kicsavarni az E3120-as XEON-ból.
Ha meglesz az X38-as deszkám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- DVBViewer
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged