Új hozzászólás Aktív témák
-
geoff
tag
Tényleg nem drága, sőt... Mondjuk storagekre jellemző funkcionalitás nincs benne, de ettől függetlenül nem rossz.
-
ivarg
tag
Nem gondolom, hogy 35-40 foknál feljebb menne a hőmérséklete, végül is ez csak 5-6db prescott p4 3.2 áramfelvétele terheléssel, azok lényegesen kisebb területen vesznek fel ennyi áramot, egy pizzás doboznyi felületen 750W-al nem vagyok biztos benne, hogy vizet lehetne forralni ha sütőlap lenne.
Ráadásul a nand energia hatékonysága lényegesen jobb, mint a prescott magoké volt.
Kiindulva a 90GB-os SSD-m jellemzően szinte hideg külsejéből egy közepes terhelésen csak épp, hogy langyi lehet. -
Srodney
senior tag
válasz
fatallerror #24 üzenetére
valóban nem egy néptermék,de érdekes és úttörő...
-
Toxicano
tag
Az komoly
-
PPatrik
aktív tag
Ahova ezt szánják ott nem lesz áramszünet.
Ha még, akkor szerintem nem lesz semmi. Max a legutoljára írt pár mega adat elszáll.
Nem olyan hurka azért ez a sebesség. Szerintem nekik az az érdekük, hogy egy ilyen van egy szekrényben (esetleg plusz egy backup), és erre megy rá minden szerver adata, meg ez a switch is köztük. -
guppy_83
tag
Sziasztok,
A szűk keresztmetszet szerintem az interfész?!?! Mi lehet a popoján az eszköznek??
Szerintetek? -
Metalfan
senior tag
válasz
Silentfrog #62 üzenetére
De az azért nem jó, mert így már olyan gyors az elérési ideje, hogy azelőtt kiér a pizza, mielőtt betennék a sütőbe
-
Silentfrog
veterán
Ha ilyenben hozzák ki a pizzámat akkor hamarabb ideér mint simán? Mert ugyebár az elérési ideje az ssd-nek nagyon jó!
-
bteebi
veterán
Azannyát, ez már nem semmi!
Hát ez egy darabig még tuti nem lesz main stream
. Lenyűgöző teljesítmény, lenyűgöző áron
.
-
törölt tag
Ez meg nekem nem rémlett, de valószínűleg így van.
"Embedded, self-contained backup feature with a CF card mechanism that senses a power loss and starts backing up automatically and and a battery that lasts 9+ hours with all 8 DIMMs populated; more than enough for the CF backup unit to finish its job." [link]
Mondjuk az, hogy mennyi idő alatt végez, számomra nem túl bíztató.
"ACard quotes a CF backup time of 21 minutes and 34 seconds for a 32GB configuration and a restore time of just over 14 minutes for the same config."
-
Dagidög
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #56 üzenetére
Ő valószínűleg live HD adásra fizet inkább be. [link]
-
tvse1995
senior tag
Nem semmi, cucc.
Jól értettem, hogy ekkora méretben merevlemezekkel kisebb tárhelyet tudnak csak elérni? -
fondorlatos
aktív tag
Jó kis cucc .Érdekelne hogy év végéig hányat adnak el ezekből.
-
törölt tag
Maximum 32 GB-ot tudna (8 DIMM, 4 GB-os DDR2 modulok). [link]
Ilyet szerettem volna én is, sokáig olvasgattam azt a pár tesztet róla, ami fellelhető a neten, de letettem az egészről. Egy SSD is hozza a sebességét, nem kell félni attól, mi van, ha nincs UPS és elmegy fél napra az áram, menteni CF-re meg elfelejtettünk, és a 4 gigás DDR2 ára és beszerezhetősége sem volt piskóta. 16 gigán meg szűkölködjön az, akinek van kedve hozzá (még a 32 sem egy nagy eresztés). Kötetlen írhatóság ide vagy oda.
[link], [link] -
cildren
tag
Ekkora méretű ssd halmaz halandó embernek szerintem felesleges. Ha valaki birtokolná akkor biztos folyamatosan írni-olvasnál-törölné az adatod és én így max 1 évet adnék neki és akkor teljesen fölöslegesen kidobott pénz volt.
-
Dagidög
senior tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #42 üzenetére
Kinek mennyi.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #42 üzenetére
Akinek nem számít a pénz, annak mind1.
-
sing1ep1ayer
őstag
Látom sokan vagyunk, akik elnézegetnék otthon ezt a ronda pizzásdobozt a nappaliban.
-
Tarill
őstag
kettőt legyen szíves
-
Devid_81
félisten
Ez mindenhogy durva!
Ar, meret, fogyasztas... -
RyanGiggs
őstag
Erre aztán dögivel mehetne a HD anyag --->
-
janos1988
addikt
Instant get és pacek! Elég baráti érte a 131 000 pénz. Ja, hogy ez nem forint. Ekszkjúúúúzmííííí, sztornó.
Ehhez már nem is ötös lottót kell játszani, hanem pl. euro millionst.
-
Prof
addikt
Na ki tudja kiszámolni mennyi idő alat töltené ez be a Prehistorikot?
-
XtremLor
őstag
44TB hmmm nem semmi! Amugy ahoz kepest hogy ipari kornyezetbe szanjak valoban nem veszes az ara ha lebontja az ember GB/$-ra
-
Metalfan
senior tag
elég durva a fogyasztása, bár végülis ennyi chip mellett érthető. Az ára is "barátságos", ez nekem még forintban is sok, bár egyértelműen nem én vagyok a célközönsége - legalábbis, amíg nem egy hatalmas szerverterem lesz az állandó lakhelyem, addig tuti nem
lujó55: olyan, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kéne
-
_Oscar
tag
Nagyon hasonlít erre: i-RAM. Persze nagyban.
-
vidaila
senior tag
Vajon 10 ilyen egység raid0-ba kötve milyen sebes lenne?
-
sirály12
őstag
Egy ilyen és meg lenne oldva 10 évre az összes tárhely gondom! Na meg sebességben sem lenne hiány. Kell egy ilyen!
-
törölt tag
Na, és én még azt hittem, a Z-Drive R4 CloudServ nagyágyúnak számít, de emellett az is csak egy légpuska.
-
cildren
tag
Ennyit kérnék havi fizunak(bármelyik konstrukció ára megfelel)
-
vidaila
senior tag
Kettőt kérek!
-
leslieke
Jómunkásember
Annyira nem is lett drága. Persze céges viszonylatban.
-
ViZion
félisten
Otthonra is elfogadnám...
-
PPatrik
aktív tag
Ezt már a kábel és a számítógép fogja vissza. Ja és 3 * 10Gbit/s = 3* 1,25GB/s = 3,75GB/s szóval a 3 darab kábel ennyit enged max.
Viszont ha van benne egy switch is, akkor szerintem életképes dolog, csak most elég drága, de az adatsűrűsége elképesztő.Kíváncsi lennék rá, hogy a belsejében van-e valami raid vagy hasonló, az adatok megóvásának érdekében és, hogy a modulokat lehet-e menet közben cserélni.
-
fatallerror
addikt
hát nem ez lesz az ami rekordeladásokat fog döntögetni mennyiségben és nem a fogyasztása miatt
-
rebugra
aktív tag
Jó kis cucc, tetszik
-
gerii
addikt
Ha jól számoltam akkor 600.000 Ft/TB, vagy 60.000Ft/100GB, ami nem olyan sok így levetítve.
-
Tényleg nincs SSD szerű látványa,sőt mérete sem,de hőt...na azt termel. Talán XXL pizzát is lehet sütni rajta.
-
-
saelin
veterán
Ütős ár!
Ennyi adatot csak a nagy cégek halmozhatnak fel (youtube, facebook, google stb...), úgyhogy el tudom képzelni, hogy veszik majd rendesen. Csak gazdaságosabb, mintha normál ssd-t vennének ekkora kapacitásban.ui: szerintem árban csak ők engedhetik meg maguknak...
-
waithEard
őstag
Pár év és nevetni fogunk rajta.... addigra gyufásdoboz méretben, kétszerese lesz mindenkinek az otthoni gépében.
-
hemaka
nagyúr
Nekem elég a 2 terrás változat is, címemet adom privátban...
-
nézzbe
aktív tag
Nemm semmi , honnan jöhetett az ötlet... ?
-
Chiller
őstag
Jöhet is hozzám kettő hosszútávú stressz-tesztelésre
-
zord01
senior tag
Nah ez kéne. Csak 3 nullát vágjunk le az árából plz
De szép is lenne...
-
Angel1981
veterán
Az ára sem semmi, de a fogyasztása inkább megdöbbentett!
-
danikollar
őstag
Nem semmi termék az biztos!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Uhh, na ez kemény
-
Prof01
veterán
Durva! Főleg az ára!
-
bambano
titán
azé' 3.6GBps az má' igen...
de ami legjobban megtetszett, hogy ha jól látom, minta simm modul szerűen lennének azok a lapkák. milyen király lenne már, szól a cucc, hogy pár lapka kaput, cseréled, mint a ramot, a cucc meg megy tovább. -
Retekegér
MODERÁTOR
Nem semmi az ára sem!
(#3) maross: na ja, és vajon mennyire használódik el
-
maross
nagyúr
Draga pizzasdoboz...befektetesnek sem utolso, kivancsi vagyok 2 ev mulva mennyit erhet
.
-
Dagidög
senior tag
Elég betyáros cucc, viszont az adatátvitel viszonylag lassúnak tűnik a felhasznált chipek mennyiségét tekintve.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Aztamocsok!
750W mennyire melegedhet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged