- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez meg nekem nem rémlett, de valószínűleg így van.
"Embedded, self-contained backup feature with a CF card mechanism that senses a power loss and starts backing up automatically and and a battery that lasts 9+ hours with all 8 DIMMs populated; more than enough for the CF backup unit to finish its job." [link]
Mondjuk az, hogy mennyi idő alatt végez, számomra nem túl bíztató.
"ACard quotes a CF backup time of 21 minutes and 34 seconds for a 32GB configuration and a restore time of just over 14 minutes for the same config."
-
törölt tag
Maximum 32 GB-ot tudna (8 DIMM, 4 GB-os DDR2 modulok). [link]
Ilyet szerettem volna én is, sokáig olvasgattam azt a pár tesztet róla, ami fellelhető a neten, de letettem az egészről. Egy SSD is hozza a sebességét, nem kell félni attól, mi van, ha nincs UPS és elmegy fél napra az áram, menteni CF-re meg elfelejtettünk, és a 4 gigás DDR2 ára és beszerezhetősége sem volt piskóta. 16 gigán meg szűkölködjön az, akinek van kedve hozzá (még a 32 sem egy nagy eresztés). Kötetlen írhatóság ide vagy oda.
[link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Autós topik
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest