- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
A penzmosas uj korszaka...
-
ElEvEn11
senior tag
Én nem szeretnék ilyen irányba egyszerűsíteni, elítélni. Van más művészet is, ami nem arról szól, hogy mindegy, csak csináljunk valami flancosat, amit jó drágán el lehet adni. Persze a mecenatúra mindig is része volt a művészetnek és ez valószínűleg így is marad, de van olyan művészet, amit bárki élvezhet (zene pl. és többnyire) és érdemes lenne a tulajdonjogot valamilyen digitális formában is hozzákötni.
...és igen: egyetértek. Még mindig belenyúlhatsz valami olyan blődségbe, amire ugranak a kőgazdagok. -
Zsoxx
senior tag
Mi az az NFT? A cikkben a firkásznak már derogált kifejteni.
-
updog
őstag
Én fotózok, apám fest, de szerintem nem csak az NFT, hanem az egész művészkedés egy nagy pénzmosoda
Jajj de szép kép, adok érte 172 millió dollárt, mert dédanyád valami cifra nevű hollandtól örökölte 130 éve, és én meg leírom az adómból, majd pár év múlva továbbadom valami havernak ugyanilyen alapon...
Tudom, csináljak én is olyan képeket, meg miért nem örököltem én is stb.
Amúgy rajta vagyok az ügyön hogy valami elképesztő blődséggel egy életre meggazdagodjak.
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
t72killer #14 üzenetére
Grafikusként és hobbi alkotóként is azt mondom, hogy szükség lenne valami ilyesmire. A szabad másolhatóság is egy ökörség, mert gyakorlatilag az alkotás egyedisége és abban lévő (esetleges) kultúrális értéke vész el ezzel. Most nyilván nem a szürke pixelpöttyre gondolok.
A blockchain technológia jó lehet, bár – őszintén szólva – nem vagyok képben vele. Valószínűnek tartom, hogy művészeti, kultúrális körökben is idegenkedhetnek tőle éppen az „nehezen érthetősége” miatt. Lehet, hogy tévedek. Az viszont nagyon valószínű, hogy így leginkább pénzmosásra jó az egész. Sajnos...
-
-
_cHAos_
aktív tag
Idiocracy. Hülyék paradicsoma.
-
-
ElEvEn11
senior tag
Maga az elv, mármint a digitális alkotásokat kvázi bizonyító erejű, digitális tanúsítvány, hogy az adott alkotás a te tulajdonod, szerintem teljesen rendben van. Azt támogatnám. A megvalósítás volt az, ami vadnyugati és több, mint hiányos. Így viszont várható volt az első "aranyláz" utáni zuhanás.
-
válasz
Sleeper987 #11 üzenetére
Abszolúte.
-
Sleeper987
csendes tag
Minden tisztelettel az alkotók felé, mert jóindulatú vagyok és minden művészeti irányra nem fogékony, de előbb jut szembe a pénzmosás ezekről a tranzakciókról. Amennyiben a sportfogadást éberen figyelik a különböző visszaélésekkel kapcsolatban, talán ezt is érdemes lenne górcső alá venni.
-
copass
veterán
válasz
Donki Hóte #8 üzenetére
win10 háttérre is rávágtam kapásból, hogy az. de nem...
-
-
-
copass
veterán
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
6,5 millió dolcsis fotó...
akarsz beszélni róla?! -
copass
veterán
vannak azért lenyúlások, de van ahol nincs ilyen.
GAS fee, amit az ETH átválásért kérnek. lenyúlnak gyakorlatilag.
pl. mintable.app-on tudsz GAS fee mentesen eladni. -
válasz
Donki Hóte #3 üzenetére
Ez teljesen nyilvánvalóan az.
-
troller
senior tag
Jó látni, hogy milyen sok embernek van a világban több pénze, mint esze....
-
-
Kérdés: kinek és ki fizette ezt ki? Tippre a "bevétel" java éppenhogy a tartalmat alkotók regisztrációs díjaiból és egyéb lenyúlásából keletkezett - de lehet jönni cáfolni, hogy én, mint névnélküli Pista behúzok 3 lila vonalat paintben és egymást fogják érte verni a licitálók.
-
Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes.Shakespeare már a XVII. században megírta ezt, és milyen igaza van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged