- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
shabbarulez #43 üzenetére
köszönjük, ezekről fogalmam sem volt
tisztábba dolog
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #52 üzenetére
Ez mind oké, csak akkor magyarázd meg, hogy mire véljem a szóvivő szavait (#47)? Én nem állítottam, hogy ez biztos a Bulldozer lesz, csak kérdeztem, hogy mi lehet az?
Azt egy szóval sem mondtam, hogy a SOI versenyképtelen, hanem egy feltételes mondatszerkezetet alkottam.
-
dezz
nagyúr
válasz
shabbarulez #45 üzenetére
Idézek a korábban linkelt cikkből:
"Az Intel – aki egyedül fejleszti saját gyártástechnológiai módszereit – év végén már szállítani fogja a 32 nm-en gyártott Westmere processzorait, míg legfőbb riválisa, az AMD kettéválása után megalakult GlobalFoundries, várhatóan az év végére készül el a technológia bevezetéséhez szükséges változtatásokkal. A vállalat szóvivője, Jon Carvill szerint a tényleges tömegtermelés 2010 első felében indulhat be"Egy évig csak nem tart, míg az üzletekbe kerül... Szóval továbbra is adott a kérdés: mi?
Ha egy technológia versenyképtelen, akkor nem számít, hogy mennyi pénzt és időt áldoztak rá, újat kell keresni. Ezért sokkal fontosabb, amire utaltál, de nem neveztél meg, mint pozitív tulajdonságok, bár a linkelt oldalon szerepel: jelentősen alacsonyabb szivárgási áram és jobb teljesítmény/fogyasztás arány, a bulkhoz képest. (Hátha más is kíváncsi, de nem tud angolul v. lusta klikkelni.)
Egyébként a későbbi CPU+GPU hibrid chipek állítólag AMD-nél is bulk technológiával készülnek majd.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
shabbarulez #45 üzenetére
Kár, hogy nem tudja az AMD befogni az intelt gyártástechnológiában, jó lenne mert akkor szerintem nagyot csobbannának az árak, és lenne verseny. Most is van, csak nekem nem elég!
De ezek szerint tegrában, mármint ARM processzorokban előfordulhat jövőre a 28nm?
Még valami, ha veszünk egy processzort, amit legyártunk HKMG, meg SOI technológiával, és minden paraméterében megegyezik, akkor melyiknek mi az előnye, melyik az olcsóbb, erősebb, kevesebbet fogyasztó!? Vagy ezt lehetetlen megválaszolni, mert függ a gyártási technológiától?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest