- Yettel topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
kispal1980 #165 üzenetére
Az EiZO minőségben ezek felett (kellene hogy) legyen, ez sajnos már egy ideje szerintem nem teljesen igaz. Tradicionálisan grafikai munkára szánt professzionális monitork gyártói ők. Egy időben gyakorlatilag nem volt más választásod, ha igazán jó monitort szerettél volna. Szerintem valahogy "ugyfelejtették magukat", és már több gyártó is behozta őket, viszont árakban meg az ugyfelejtés az áll, igy szerintem manapság kaphatsz EiZO minőséget (vagy nagyon közel ugyanazt) olcsóbban is. Nekem ez a véleményem.
Egyébként természetesen semmi probléma nincsen velük, általában nagyon jók a termékeik (alsóbb kategóriában szerintem ez sem mindig igaz egyébként), csak drágák.
Én azt javaslom, ha komolyabb összeget szánsz az ügyre, és kevesebb kompromisszumot szeretnél kötni (vagy egyáltalán nem akarsz) akkor az NEC háza táján is szét kellene nézned.
Közben nézem, hogy max. 150k amit rászánsz. Én ebben az árban azt mondom az uj ASUS-t érdemes lehet megnézni, elég jónak igérkezik (egyelőre még nem találtam egyik itthoni forgalmazónál sem készleten), illetve vele összevetve az U2410-es DELL-t. Nagyon más lehetőséged ebben a kategóriában nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- iPad topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- OpenMediaVault
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (2)
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- Eladó Dell Ultrasharp U2518D monitor (1)
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő