- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Oliverda #103 üzenetére
ez finom leerőszakolás... úgy ahogy írtam/írtad... sd-vel is ez lett a ddr megjelenése után... nem gyártották->felment az ára... ddr-é meg lement... ddr1-2 között szintén... és most is ez lesz... 1év múlva ha valaki fejleszt, cserélhet mindent: alaplapot, procit, ramot... mert akkor már nem fogja megérni a ddr2, hiába nem jobb a ddr3 lényegesen... ugyanazt mondjuk mindketten
-
Oliverda
félisten
válasz
#64791808 #101 üzenetére
"...sikerült olyan memóriát kifejleszteni, ami annyit tud, mint a mostaniak?"
Nem. Majd számold ki hogy mekkora a transfer rate egy ilyen 2400MHz-en üzemelő modulnál.
#102: Azért kérdeztem mert a kolléga leerőszakolást emlegetett, holott hamarosan (~1év) ugyanaz lesz a helyzet mint kb. 1 éve DDR1 vs. DDR2 viszonylatban, mégpedig az hogy a DDR2 ára megáll (mert nem gyártják már tovább) és olcsóbb lesz a DDR3. Tehát aki új gépet/lapot vesz annak már nem fogja megérni DDR2-t venni. Azt sem árt nem elfelejteni hogy mennyivel olcsóbb (lesz) egy DDR3-as memória chip előállítása mint a hasonló kapacitás DDR2-es társáé.
-
törölt tag
Hát de felőlem meg is érkezhettek volna, mert azoknak konkrétan semmi értelmük nincs. 2400 CL8/9-be ott már igen.
Hogy értsd: a "nagy durranás" részét nem értem a dolognak, mért érdekes az, hogy nagy erőlködések közepette sok pénzért sikerült olyan memóriát kifejleszteni, ami annyit tud, mint a mostaniak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gyors, stabil, látványos! 2év gar.
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest