- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Már most is kinőttem szerintem, nagyon átalakulóban van a géphasználati szokásom.
Épp azért szeretnék laptopra váltani. Igaz abból egy komolyabb példányra, de azért mégis csak megalkuvás ez. Szerintem most veszek egy komolyabb lapost i7-el, meg SSD-vel és egy kicsit komolyabb VGA-val és azzal már el leszek jó darabig. Játszani már alig-alig játszom, tervező progikat valamennyire használok, de már azokat sem napi több órában, csak ad-hoc jelleggel. CSS meg elfut egy jobb laposon is, ha arra támad kedvem.
Jelenleg a 7970 cseréjén kívül (7970-ről 7970-re váltottam
) már közel egy éve nem nyúltam a nagy géphez. És ha továbbra is úgy fogok állni anyagilag ahogy most, akkor ez a veszély nem is fenyeget a közeljövőben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- 4.gen i5 procik
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest