- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Hát ami igaz az igaz semmit sem ér a bixby csak a helyet foglalja.
-
válasz
kakuk.tamas #8 üzenetére
Értesítések kezelése sokkal jobb, alkalmazások kezelése is, pl ha megnyitottam a kamera appot, az órán feldobta a "távkapcsolót", a google aszisztens is sokkal jobb mint ez a kuka bixby, a google maps is kidobta órára hogy mikor merre forduljak, biciklin nem kellett a telefont bámulnom fél kézzel.
-
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak össze, nekem most Tizenes Samu óra van, előtte Wear OS volt, mindkettőt szerettem, remélem mindkét platform jó dolgait megtartják.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Régebbi Samsung órákra elérhető lesz a frissítés valamikor?
-
kakuk.tamas
addikt
“Az augusztus 11-én bemutatkozó Samsung órák már az új rendszerrel érkeznek, mindenki másnak viszont várni kell, a Google közleménye szerint jövő év második feléig, ami így hirtelen meglehetősen soknak tűnik.”
Dehogy tűnik soknak. Várható volt, hogy Samsung excusive lesz az elején, mivel ők is fejlesztik. Remélhetően jobb lesz az iOS támogatása a jelenlegi Wear-nél, mert egyébként csak az állóvizet dobálják kavicsokkal… (És a Samsung szívhatja majd a fogát, mert a Tizen+iOS duoval semmi gond nincs)
Kíváncsian várom az új Watch-okat, egy tesztre benevezek majd.
-
moleculez
veterán
Az Apple már Watch OS 8-nál jár
Amúgy tényleg ennyire nehéz lett volna valami egyedibb nevet találni ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest