- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaZz
tag
Vagy vezessék be végre azt, hogy 10 dollár minden egyes frissítés (érthető lenne, hisz nincs ingyen munka), és akkor nem ingyenélőknek való extra a dolog az egész, hanem bevételt termel. Akinek meg nem kell, az nem veszi meg és marad az adott rendszeren.
Ügyesen megoldva, minimál munkával temérdek eszközre ki lehet adni a frissítést, itt főleg a nem akarás a probléma. -
gabor.79
tag
Úgy látszik, hiába vagy "PH! addikt", eszet mellé nem adtak.
Miért a gyártókon kéred számon az Android frissítését? Összehasonlításképp: ha van egy Dell notebookod, akkor a Delltől kapod a Windows frissítéseit vagy a Microsofttól? Ha a Microsoftnak már több mint tizenöt éve sikerült összehozni egy központi frissítőrendszert, akkor a Google-nek ez miért nem sikerült?
Másrészt ott van, ugye, a meghajtók kérdése, amiért ugyancsak a gyártók felelnek. Összehasonlításképp: az elterjedt hardverekhez a Windows tartalmaz beépített meghajtót. Ezt a Google-nek miért nem sikerült megvalósítania?
Szóval miért nem a Google-t kéred számon?
-
SkyLine3000
addikt
Én Lollin vagyok és nem is megyek feljebb. Nekem tökéletesen megfelel. Semmi értelmét nem látom a váltásnak. Próbáltam, nem jött be, visszatértem.
Én meg nem támogatom ezt a sűrű főverzió cserét. Sok értelmes fejlesztés nincs bennük, max tele van hibákkal.
Én úgy vagyok vele, ha valami jó, azt nem kell elrontani. Attól, mert valami új, nem biztos, hogy jobb is. -
Tomcat
őstag
Nekem két eszköz végleg Jelly Bean-en, 4 eszköz KitKat-en, 5 eszköz Marshmallow-n ragadt, továbbá kétséges 3 eszköz Nougat-ról frissítése Oreo-ra.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a Nougat-tól régebbi rendszert használó eszközeim már csak a fiókban/polcon porosodnak mert van újabb és jobb amit használok helyettük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- alza 404 akciók
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged