- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
beugrottak a huawei helyére. kínai le, kínai be.
-
2 pfizer van a válamban. Mindezt azután miután átestem rajta kb. 1 napig álmos voltam és du. másnap reggelig aludtam, nálam ennyi volt a covid.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
clon
aktív tag
Én emlékszem a Huawei is így kezdte (pedig azokat biorobotok rakták össze) és mikor elérte a Huaweit a "korlátozás" már mekkora is lett az ára Huawei=Samsung=Apple valahogy egy árkategória volt már nyoma sem volt a "jóárazásnak".
A Huawei helyett az almárkája a Honor volt jóárazott de ott meg voltak kompromisszumok meg támogatás hiány (pl. ugyanaz a vas nem kapta meg a főverzió frissítés mindegyikét a Huaweihez képest pl. Honor 8, Honor Play, stb.). -
Most is jó árban vágják hozzád, hát majd akkor. A többi ürgéhez (céghez) képest, persze.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Ha elkészül a csak robotokat foglalkoztató gyáruk lesz itt kánaán, mert olcsobban fogják tudni adni a telót. Fizu nem kell nekik csak egy kis olajozás.
-
janeszgol
félisten
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Plane, amiota a Huawei-t kicsinaltak, azota van ez a Xiaomi letamadas.
-
MODERÁTOR
A Xiaomi és a
BKKBBK márkái nagyot mennek.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest