Hirdetés
Hirdetés
-
A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
gp Tíz éve jelent meg a játék, épp ideje volt hogy kapjunk egy új részt.
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
A Xiaomi és a
BKKBBK márkái nagyot mennek.Xiaomi 13T
-
janeszgol
félisten
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Plane, amiota a Huawei-t kicsinaltak, azota van ez a Xiaomi letamadas.
-
pusszycat
nagyúr
Ha elkészül a csak robotokat foglalkoztató gyáruk lesz itt kánaán, mert olcsobban fogják tudni adni a telót. Fizu nem kell nekik csak egy kis olajozás.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
-
clon
aktív tag
Én emlékszem a Huawei is így kezdte (pedig azokat biorobotok rakták össze) és mikor elérte a Huaweit a "korlátozás" már mekkora is lett az ára Huawei=Samsung=Apple valahogy egy árkategória volt már nyoma sem volt a "jóárazásnak".
A Huawei helyett az almárkája a Honor volt jóárazott de ott meg voltak kompromisszumok meg támogatás hiány (pl. ugyanaz a vas nem kapta meg a főverzió frissítés mindegyikét a Huaweihez képest pl. Honor 8, Honor Play, stb.). -
pusszycat
nagyúr
2 pfizer van a válamban. Mindezt azután miután átestem rajta kb. 1 napig álmos voltam és du. másnap reggelig aludtam, nálam ennyi volt a covid.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
beugrottak a huawei helyére. kínai le, kínai be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen