- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első mondatoddal nem értek egyet. Napi szinten találkozok olyan mérnökökkel, akik egy szakmunkás szintjén sincsenek semmiben sem. Pl volt szerencsém olyanhoz, hogy a cégnél nem kevesebb, mint öt gépészmérnök bújt egy rajzot, és együtt sem voltak képesek felfogni, hogy mi is van rajta, az adott gép hogyan működne. Pedig éppencsak át nem szúrta az orruk a rajzot. Én meg ott röhögtem mögöttük három méterrel, mert onna is érthető volt az egész számomra. Pedig nem vagyok mérnök. Azért egy gépészmérnöktől szerintem elvárás, hogy tudjon géprajzot olvasni. De a jelek szerint én vagyok naiv. (Azt már hozzá sem teszem, hogy írni sem tud a 90%-uk, a helyesírásellenőrzőt meg nem képesek használni. Már ha tudják mi az egyáltalán.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged