Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bocsásd meg nekem, hogy engem egyszerű felhasználóként jéghidegen hagy, minek mi a nettó beszerzési ára. Én azt nézem, hogy egy átlagos ember, akinek nincsenek kiterjedt kapcsolatai, teszem azt 50 ezer pénzből mit tud kihozni. CD-ből: ennyiért lazán veszel modifikált marantzot, philipset. Sőt még olcsóbban is. Vagy ha te magad értesz hozzá, akkor megcsinálod magadnak gyakorlatilag ingyen.
LP-ből: csak egy dual cs-505-3-as futómű 30, egy jobb thorens inkább 40-50. Ahhoz hangkar, szerinted mennyiből áll meg? Szerintem 80-100 alatt nem nagyon. És akkor jöhet bele az mc hangszedő, ami 50 alatt szintén nincs meg, aztán ahhoz még illesztőtrafó plusz korrektor. És akkor tartunk valamelyest előrébb (bizonyos tekintetben, hisz az LP sem kompromisszummentes, lásd belső barázdák), mint a modifikált marantz, philips.
Ennyit erről a témáról. Vagy gyere, hozz ide szummázva 30 ezerért (a moddolt philips 350-es CD-m ennyi volt) olyan analóg rendszert, ami jobban szól. Sok sikert hozzá!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest