- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ööö, azért ne feledkezzünk meg hogy nagyvállalati környezetben is vannak szerverek. Nálunk pl az App szerverek reégiókra voltak bontva (kb 5 éves helyzet), és volt ahol 16 szerver (!) dolgozott egy adott feladat ellátásán párhuzamosan. Namost ott pl nem lett volna rossz, ha a szerverek számár csökkenteni tudják ilyen magoncok alkalmazásával.
Illetve az jutott még eszembe hogy talán még mindig vannak olyan szoftverek, ahol a felhasználói jogokat CPU-ra fizetik (és nem magra), na ott ezzel hatalmasat lehetne kaszálni(nem tudom a mai helyzetet, már évek óta kiszálltam ebből a játékból).
Szóval szerintem ezeket tényleg nem otthoni, meg kis (relatív) irodai környezetbe kell elképzelni..."merjünk nagyok lenni"
....megvan ezekenk is a helyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest