Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ööö, azért ne feledkezzünk meg hogy nagyvállalati környezetben is vannak szerverek. Nálunk pl az App szerverek reégiókra voltak bontva (kb 5 éves helyzet), és volt ahol 16 szerver (!) dolgozott egy adott feladat ellátásán párhuzamosan. Namost ott pl nem lett volna rossz, ha a szerverek számár csökkenteni tudják ilyen magoncok alkalmazásával.
Illetve az jutott még eszembe hogy talán még mindig vannak olyan szoftverek, ahol a felhasználói jogokat CPU-ra fizetik (és nem magra), na ott ezzel hatalmasat lehetne kaszálni(nem tudom a mai helyzetet, már évek óta kiszálltam ebből a játékból).
Szóval szerintem ezeket tényleg nem otthoni, meg kis (relatív) irodai környezetbe kell elképzelni..."merjünk nagyok lenni"
....megvan ezekenk is a helyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest