- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Unlimited #49 üzenetére
Én is használtam eleget wp-t, ismerem jól, viszont egy szóval sem írtam, hogy az átlag felhasználói igényeket képviselem, amire te részletesebben kitértél. Egyébként átlagfelhasználóknak valóban jó lehet a wp, hiszen rengetegen még a beállításokat sem értik egy telefonon, ők szerintem hanyagolhatnák már az androidot. De van, akinek mindegy milyen rendszer, ha egyszer hülye az okostelefonokhoz: tegnap is ülök a buszon, átlagpolgár elővette a meghatározhatatlan típusú alsós Samsungját, lép be a hangouts-ba, és nem érti, miért nem csatlakozik a telefon, miközben láthatóan csak a wifi volt bekapcsolva neki az adatforgalom helyett. Neki például tényleg tökmindegy, mit használ, reménytelen.
-
Unlimited
aktív tag
Mondj egy dolgot,amit nem tudok megcsinálni!Amit átlag ember csinál egy telefonnal,azt tudja a wp.Tudok emailt írni,fogadni,böngészni,telefonálni,viber és társai,van felhő szolgáltatás nagy tárhellyel,minden olyan app van,amire nekem szükségem van,jó zene,videó lejátszó stb. Mire is használja még az átlag ember a telefonját? Biztos van olyan,amit nem tud,lehet nem tudja kirakni a képet lcd tvre,még nem próbáltam,mert jelenleg nincs lcd tvm.Szóval,szerintem mindent tud,ami egy átlag embernek kell.Kicsit túl van misztifikálva ez az okos telefon."Lassan" az asztali I5 gépem teljesítményét nyaldossa egy csúcs telefon teljesítménye,csak azt nem tudom minek is. Mit is akarnak csinálni az emberek egy 5' kijelzőn,amihez kell a 8 mag,meg a 4K kijelző.Mit hajkurássza sok ember a telefon kameráját,amikor a fizika határt szab egy ekkora házba szerelhető fényképezőnek.Egyszerű fizika,semmi több.Itt ez a G4.Van benne lézeres távolságmérő,meg rengeteg extra.Csak az felejti el mindenki,hogy a lencse nem lehet 1-2 cm nagyobb,mert nem fér el.Onnan meg csak mókusvakítás annak,aki tisztában van egy kicsit is a fényképezők működésével.Ezek a mostani telefonok,már így is csoda számba mennek,hogy egy 20000ft bridge gép tudásszintjén vannak kép rögzítés terén.
De ezt pár hsz-el feljebb nagyon jól megfogalmazta egy fórumtárs.
Bocs,egy kicsit hosszú lettem,de nem akarok én senkit meggyőzni,csak kijött.Jókat mosolygok itt a fórumok olvasásakor,mint pl. most is,mikor emberek írnak,hogy ennek a kamerája gyenge,meg csak snapi 808 van benne,nem 810,csalódás,meg izgatottak,csak ne hogy akadjon,laggoljon a rendszer,stb.stb.Min laggol,akad??? Egy 8 maggal,ami magonként 3-3,5 pörög,3-4GB rammal ellétott mobiltelefonon???Számomra ez egy vicc kategória!Meg lassan már 8K kijelzőkről beszélnek.Hol???5 colon???Ezzel mind,mind csak az eladás generálása a cél,semmi más! Valamivel el kell adni majd a G5,meg a Galaxy7-8 telefonokat is.
De bocsánat,kicsit eragadtattam magam!Maradok csak inkább egy olvasó a háttérben.Bár lehet,ha csak annyit elértem,hogy valaki elgondolkodik azon,amit írtam,már akkor megérte. -
Fejvadi
nagyúr
Ügyes árazással bankot robbanthatnak.
-
Chevalier
tag
Amúgy nagy a káva.
-
Wapmester
senior tag
az a gyanúm ez kevés lesz a rekord eladásokhoz meg a samsunghhoz képest amit az LG most lerakott az asztalra , bőr hátlap meg mi még benne az újdonság? semmi, a bőr hátlap sem új találmány
-
GoneTom
tag
Hát néztem már pár videót a youtube-on. Nincsen még olyan sok, de amit eddig láttam nem rossz. Mondjuk azok a fotók amiket a másik friss LG G4-es hírben láttam, nem túl meggyőzőek. Ami az utolsó fotón látható, az a barna csík a kép alján ismerős mondjuk...olyan mint az egyik Nokia telefonomnál, az 5130-asnál volt, amikor a RAW-ot elmentette JPEG-be. Jópárszor lett rajta ilyen csík...
De ettől függetlenül egy csúcskészüléknél nem kellene ilyennek lennie...Mind1. majd a mobilarénás tesztet megvárom. Viszont nagy valószínűséggel ez a teló fogja leváltani a jelenlegi Optimus G-met, ami már nem egy mai darab, de jól szolgál most is (nem is lesz eladva, úgy ahogy a C7-es se XD - az is teljesen jó még, csak rohadtul lassú.
Szerintem 180-190ezer Ft-tal fog indítani szolgáltatóknál...remélem lesz a T-mobilenál is. Vásárlását kb 1-1,5 év múlva tervezem, addigra szerintem az ára le fog csökkenni 130-140ezerre, ami még mindig sok, nem is bánnám ha nem lenne igazam, s még kevesebb lenne az ára mondjuk 1,5 év múlva
Az hogy mennyit adnak el, pedig csakis 3 dologtól függ, az egyik, hogy amiket ígértek, s itt elsősorban a remek kamerán van a hangsúly, mennyire igazolódik be, hogy mennyire lesz gördülékeny, megbízható és stabil a rendszer, illetve, hogy a Galaxy S6-astól mennyivel lesz olcsóbb. Röviden ennyi... -
Yokayee
tag
G2 tulajként csatlakozom az előttem szólókhoz:
1. Sosem laggolt, más problémám sem volt soha
2. A G4 még mindig nem hozott akkora előrelépést, hogy váltanék rá. Pedig nekem tetszik a bőr hátlap.
Az S6 edge meg jól néz ki a fotókon, de megtapogatva én még azt sem vettem észre, hogy nem plasztikból van. -
Unlimited
aktív tag
Troll On
ekem meg WP telefonom van,soha semmire nem kellett még várnom,ráböktem,ment,soha nem fagyott le,soha nem kellett újra indítanom,soha nem kellett alap állapotba hoznom,hogy gyors legyen, soha nem kellett rootolnom, bármit is jelentsen az. Én csak használom,és minden klassz. :-) Troll Off.
-
h3lios
addikt
válasz
dave_gahan #32 üzenetére
Lassan másfél éve használom én is és semmi bajom nincs vele, pedig még csak rootolva sem volt és a gyári rendszert használom. Jelenleg még nincs hivatalos Lolli rá, csak 4.4.4, de így sincs vele semmi probléma. Laggal még nem találkoztam ezen időszak alatt, alkalmazás crash is csak 1 db volt az elején. (gyári bill lefagyott
). Most néztem az előbb 22 napja nem volt újraindítva és olyan, mintha reset után lennék, minden villámgyors.
Két évre akartam telefont venni, de lehet lesz belőle 3-4 is, mert az aksival sincs egyelőre semmi gond. (2 naponta töltöm csak).A G4-hez hozzászólva pedig szerintem kapufa lesz ez a bőrhátlap. Nem arról híres ez az anyag, hogy jól bírja a strapát. Hamar kopni fog, és foszlik majd (szerintem).
Nekem amúgy is tök mind1, hogy miből van, mivel megy a szilikon tokba. Ejtéstől még mindig ez és az üvegfólia védi meg a leginkább. Arról nem is beszélve, szarrá karcolódik a gyári hátlap (ha fém üveg vagy plasztik).
Egyedül a Gflex 2 tetszik ilyen téren, mert ott el lehetne felejteni a gagyi tokokat, mert az apróbb karcok amik a használat miatt keletkeznek el is tűnnek az okosan kitalált hátlap miatt.Összességében nem is értem a G4-et. Hajlított kijelzős csúcs telónak ott a G Flex 2, nem értem miért csináltak neki konkurenciát házon belül.
Ha árazásban a G4 megközelíti az S6-ot szerintem irtózatosan nagy bukás lesz, mert az kb. mindenben köröket ver erre a készülékre. (számomra design-ban is jobb, pláne az Edge). Egyedül a bővíthetőség és a cserélhető aksi a fegyvertény a G4 mellett..
-
Aucor
senior tag
G2-ről váltottam M8-ra, ég és föld. Se gyári rommal, se cm-el, se cloudyval nem közelíti meg az M8-at a G2.
(#25) persil: Én sem tesztből mondom, hanem saját tapasztalat alapján.
BTW: Nem osztani akarom az észt, iszonyúan tetszenek az LG telefonok, de pontosan akkorát is csalódtam. És drukkolok az LG-nek, hogy végre legyen egy értelmes zászlóshajója. És nem a vajsimaságról van szó, hanem hogy ne 3 másodperc legyen a tárcsázó megnyitása.
-
Teo.
aktív tag
A dollár lett azóta nagyon erős, de a forint is erősebb lett. Pl. az euróval szemben már volt 296,90 Ft is volt nem olyan régen. Most is 300 környékén mozog.
-
Márko88
aktív tag
-
válasz
Lionking01 #26 üzenetére
Menj be szépen a G2 topicba kérdezd meg hányszor szokták újraindítani a telefont. Nemhiszem, hogy gyakori jelenség, főleg lolli óta, de még előtte se nagyon kellett...
Nekem volt 3 HTC-m, és hát nem véletlen lett a Sensation XE után LG-m, a sima G is olyan volt hozzá képest mint egy F1-es autó a simához képest. A G2 ezen is tudott fejleszteni, és a minap nyomogatott S6 se volt sokkal gyorsabb, sőt igazából nem láttam értelmét a cserének, max a nyers erőbeli fölénye miatt, ami alapmenüben nem jön ki, csak játékok alatt. -
Lionking01
tag
Igen. Pontosan. A HTC olyan jó, hogy én is nagyon nehezen váltanék a 9. HTC telefonom után. Eddig mindegyikben csalódtam a HTC után, ha volt egy-két kitérő. Nagyon durván jól van optimalizálva. Én minden sz@rt telepítek, és sosem kell ujraindíani, és nem lassul be. Ezt tuti nem tudja egy LG megcsinálni, akármenynire is csúcs hardver van benne, mert nem tudnak optimalizálni.
-
persil
nagyúr
G2rol valtottam G3ra(azota megint mas van) es a g2 dobozbol kiveve vajsima, barmelyik kategoria tarsa tobbet docogott, a g3 meg lolli frissites elott dadogott ugyan, de utana az is teljesen smooth lett(mondjuk en speciel en a frissites elott is art-tal hasznaltam es mar ugysem rocogott).
Es nem mobilarena tesztbol mondom, hanem sajat tobb honapos tapasztalat alapjan.
(Teny, hogy a g3 a lolli utan sem egy sebesseg bajnok, de laggolasnak nevezni barokkos tulzas.) -
Engikrisztus
tag
LG G tulajdonosként a G3 lehetett volna az utód,de minél többet olvastam róla a fórumokon,annál inkább eltávolodtam tőle.Egy csúcskészüléknél azért nem megengedhetőek ilyen tervezési hibák,mint pl a ház repedése,nem egy két usernél,hanem globálisan.A kijelző problémákról nem is beszélve.Pedig az nagyon tetszett volna.A G4 meg az ára miatt elérhetetlen.
-
QG
tag
Amint lemegy 100 alá, veszek egyet.
Az a másfél évet meg majd kibírom valahogy -
Márko88
aktív tag
Ha nem létezne HTC, a G4-et vagy Flex2-t venném, persze ha mérséklődne az ára. Jobban tetszik mint a Samsung, egyedibb.
-
pusszycat
nagyúr
Végül is jobb mint a G3, van rá esélye, a Samu is nagy számokban gondolkodik.
-
Spancho
senior tag
Sok sikert hozzá...
-
pusszycat
nagyúr
Hát, legalább a bőrös nem sokkal drágább.
-
blagolf
senior tag
válasz
fornettisuti #4 üzenetére
Az átszámítva 178000. Szóval 200000 felett nyit kis hazánkban.
-
Quqesz
nagyúr
Kártyafüggetlenül angliában a sima hátlapos 500£,a bőrös 530£ lesz.
Hawerking
Azért én megfogdosnám a helyedben előtte,nekem nem jött be az s6 edge....piszok vékony oldala van,nem jó fogni... -
HawerKing
őstag
Lehet elfog menni annyi belole....
Bar en inkabb az S6 Edget vennem meg ha tobbe is kerul... -
fornettisuti
veterán
De.
"The LG G4 price will be 649 USD for the model with the plastic back panel and 699 USD for the model with a leather back, which also comes with a spare plastic battery cover."
#androidpit"Having said this, the LG G4 doesn't seem to be a seriously different device to the LG g3 - if you're looking for revolutionary changes you might be disappointed."
-
bryant56
aktív tag
Ha már mától meg lehet venni Koreában, akkor már valamilyen árat csak lehet tudni vagy nem?
-
plejik
addikt
Csak jó árral indítson..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó tegnap mutatta be legújabb csúcsmodelljét, melytől a számos viszonylag aprónak tűnő, de hasznos újítás miatt komoly sikereket vár.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest