- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Unlimited #54 üzenetére
Csak egy álláspontot írtam le a száz közül, hogy megérthess másokat
Én teljesen elfogadom, amit te írtál, mondtam is, hogy én is szerettem, amíg használtam, szimplán arról van szó, hogy mindenki másra használja a készülékét, így van aki, akinek elég egy feature phone, van aki komolyan dolgozik rajta és a kettő közt rengeteg más is.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Unlimited #51 üzenetére
Nagyjából arra, amire pár kommenttel előbb kitértél. Netezés (Viber, Facebook, Youtube), némi játék, telefon/sms, néha lő 1-1 fotót, oszt jónapot.
Nekem másra kell az okosteló, de a kérdésedre válaszolva a legtöbben csak ennyire használják, nekik épp ezért alternatíva a wp is.
-
persil
nagyúr
válasz
Unlimited #51 üzenetére
Nem a wp ellen beszélek, magam is használtam sokáig és nagyon szerettem is, DE sokan azért preferálják a droidot wp-vel szemben, mert utóbbi egyszerűen baromi unalmas.
És ez nem egy speciális dolog, teljesen átlagos hétköznapi használatról beszélek, amikor minden áldott nap ugyan azokat a csempéket nézed és kis túlzással a színükön kívül semmit nem lehet változtatni, míg a droidon két kattintással egy teljesen más felülelet kapsz. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Unlimited #49 üzenetére
Én is használtam eleget wp-t, ismerem jól, viszont egy szóval sem írtam, hogy az átlag felhasználói igényeket képviselem, amire te részletesebben kitértél. Egyébként átlagfelhasználóknak valóban jó lehet a wp, hiszen rengetegen még a beállításokat sem értik egy telefonon, ők szerintem hanyagolhatnák már az androidot. De van, akinek mindegy milyen rendszer, ha egyszer hülye az okostelefonokhoz: tegnap is ülök a buszon, átlagpolgár elővette a meghatározhatatlan típusú alsós Samsungját, lép be a hangouts-ba, és nem érti, miért nem csatlakozik a telefon, miközben láthatóan csak a wifi volt bekapcsolva neki az adatforgalom helyett. Neki például tényleg tökmindegy, mit használ, reménytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó tegnap mutatta be legújabb csúcsmodelljét, melytől a számos viszonylag aprónak tűnő, de hasznos újítás miatt komoly sikereket vár.
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime stílusú steampunk akció-szerepjáték lesz a Silver Palace
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest