- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiduo82
aktív tag
Nagyon, de nagyon tetszik. Alig várom, hogy itthon is debütáljon
Mondjuk a 12 GB RAM nekem teljesen felesleges, de ez legyen a legnagyobb probléma
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
*Mukeey*
addikt
Parádés👌
Várjuk sok szeretettel!iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
arnoldito
senior tag
Jól van, csak sikerült a méreten növelni, már kezdtem félni, hogy 2020ra nem érjük el a homár tasiban cipelhető méretet... Maga a teló egyébként jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Értelme nincs ennyi RAM-nak.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
dajkapeter
senior tag
Ha lenne jack és ip, akkor meg lenne a következő telóm, de ennek hiányában...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
nuke7
veterán
szerintem 7" alatt nem érdemes tabletet venni, nem tudsz rendesen írni rajta...
https://youtube.com/user/nuke7
-
veterán
Végre megérkezett a hír is... jó reggelt....
A telefon nagyon jónak néz ki. Minden rendben van vele nekem megfelelne, ha most keresnék telefont, de idén még biztos megmarad a mix 2s.
-
Obyboy
addikt
A leírt adatok alapján egész korrek készülékek lettek, bár aksiból tehettek volna bele nagyobbat is. Asszem megvan az OPO-m egyik utódjelöltje. A vásárlással még megvárom a MiA3-at és az OP7-et.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kiezTe90
senior tag
Az a "átlátszó" megoldás Nekem nagyon tetszik!
Szerintem nincs így vele baj, talán az IP védettség hiánya ami hiányolható! Semmilyen IP védettség nincs benne amúgy?Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
tomboy0013
veterán
Remélem jön egy Poco F2 ugyanilyen tulajdonságokkal csak IPS kijelzővel, műanyag hátlappal és 4000-es akkuval. Egyébként ezt is elfogadnám csak az akku zavarna Poco után.
-
szkaroly
senior tag
3300-es akku szerintem elég karcsú.
Poco F6
-
doooo
veterán
Az idén nincs elsőbbsége a Samsungnak a csúcs Snapik használatában? Vagy ez majd később fog csak piacra kerülni?
-
macika69
tag
Test summary 107 points
112 points PHOTO / 99 points VIDEOAchieving an overall DxOMark Mobile score of 107 points, the Mi 9 is the best Xiaomi device we have tested so far, securing itself a spot very close to the top in our smartphone camera ranking. Its Photo score of 112 points is excellent, thanks to the camera’s ability to capture high-quality still images in almost all situations.
[ Szerkesztve ]
-
thefreeman
aktív tag
Ez jó lett szerintem. Ip védettség lehetne már igazán a xiaomi-nál is de azon kívül jónak ígérkezik. Végre van vezeték nélküli töltés itt is nem csak a mix szériánál.
-
JoeCockBill
senior tag
tetszik, bár az ip védettséget hiányolom. meg az akku is karcsúnak tűnik.
egyébként csak ezek a homár színek vannak az átlátszón kívül?új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
hajbel
addikt
válasz thefreeman #16 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg nem vízálló, vagy csak spóroltak a tanusítványon, mint a OnePlus.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
GoldhandRent
őstag
válasz JoeCockBill #17 üzenetére
Van fekete is, de igazán lehetne még pár normális színvariáns... Gyöngyház fehér pl.
-
-
Tikakukac
titán
Ennyivel rajzol és tervez húgom.
Nem semmi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz GoldhandRent #19 üzenetére
valamiért mostanában nem divat a fehér. pedig pl a mi mix 2s rohadt jól néz ki fehérben.
jól meg is bántam hogy feketét vettemúj lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
Griff55
senior tag
A design szerintem csak rosszabb lett a Mi8 óta A kék és lila színűek bazáriak...
A vezetéknélküli töltés jó hír végre, viszont az akkumlátor hatalmas csalódás. 3300mAh? Sikerült a Mi8-nál is kisebbet? Nem vártam 4000-es akksit, de legalább egy 3700-ast, mint ami a OnePlus-ban is van. Nagyobbat is üthetett volna ez a mobil, ha akarták volna.PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Ádám16
addikt
Őrület, miket tesz le az asztalra a Xiaomi. Piszok módon kéne.
[ Szerkesztve ]
-
mark004
csendes tag
Elvileg lesz ismét SE verzió is (kérdés, hogy ebből lesz-e EU-s verzió) :
"Mi 9 SE
At CNY 1,999 (around £228/US$297), the SE is a stripped-down version of the Mi 9. It has a smaller 5.97in screen, and a slower 2.3GHz Snapdragon 712 10nm processor with Adreno 616, but otherwise shares many of the same features including an in-display fingerprint sensor.The Mi 9 SE also has a 48Mp lens at the rear, though rather than 16Mp and 12Mp lenses of the standard Mi 9 it pairs this with 8Mp and 13Mp lenses. Both phones have a 20Mp selfie camera.
At 7.45mm thick the Mi 9 SE weighs just 155g. It has a 3,070mAh battery that charges at a slower speed of 18W and does not support wireless charging."
-
Dilikutya
félisten
Kár, hogy mire ide elér, nem csak a kamerája lesz Samsung, hanem az ára is.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
haxxika
senior tag
Notification LED-ről tudni lehet valamit? Befért még a szelfikamera mellé valahova? OnePlus 6T-nek elég nagy hibája, hogy kihagyták belőle.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Istvan213
csendes tag
3300-as akku, ekkora tepsibe, és kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó, 3,5 jack meg nuku? Hát ez így már olyan mint egy samsung, illetve még rosszabb mert IP védelem sincs. Szóval kár érte, mert az Mi 8 jó volt, de ez így visszalépés.
-
tibcsi0407
félisten
Miért nem látok sehol semmit az OIS-ról?
utdetailing.hu
-
törölt tag
Kicsi aksi, nincs IP, metroszexuális színválaszték... Bár ennyiért belefér.
-
balazs1022
őstag
válasz tomboy0013 #10 üzenetére
+1
-
Kamikaze75
tag
Jól látom 107 pont?
Ez nagyon durva a Huawei Mate 20 Pro 109-et kapott...a dxomark teszten.
Az Samu S10-nek nagyot kell villantania 3x ennyiért mint az Mi9 jelenleg...
Ez odafog verni a piacnak,lassan a Samsung,és Huawei lesz az új Apple árban a Xiaomi-hoz képest....😀
Oneplus 7 lesz árban a konkurencia de az is lesz 200 körül szerintem[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Én, amelyik telefonnak kisebb akkuja van, mint az S9 Plus-omnak, azt kapásból átugrom, tudhat bármit és lehet benne 50 GB RAM. Ez most épp kihúzza a nap végéig, ami annyit jelent hogy a MI9 nem fogja. A másik meg a jack. Vicc hogy a legtöbb gyártó a nagyobb akkura hivatkozva hagyta el, de nem látom hogy cserébe akkora böszme akkukat raknának a telefonjaikba, sőt inkább kisebbeket. Viszont legalább spórolni lehet azon a szaros 1 centes alkatrészen. Szánalom
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
MDMogyi19
csendes tag
válasz tibcsi0407 #30 üzenetére
mert nincs benne
gsmarena-n már fent van a komplett teszt[ Szerkesztve ]
-
2ofthem
aktív tag
válasz Kamikaze75 #33 üzenetére
Teljesen igazad van. Ha saját pénzből kéne most telefont vennem csak Xiaomi jöhetne szóba.
-
enginev3.0
félisten
Elmehetnek aznyjukba ekkora akksival, hogy ez a tetves gyártó nem képes előre haladni szánalmas
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hroberto
veterán
-
-
veterán
válasz #24536576 #41 üzenetére
Igazából nem lenne baj, ha nagyobb pontokat adnak, csak lehetne viszonyítani valamihez ami alapján össze lehet mérni őket... nekem tökéletes megfelelő a mix 2s kamerája is, de nyilván van a családban több féle hüvely olyan is ami kevesebb pontot kapott, de a kép simán ugyan olyan, ha nem jobb...
-
South Velen
addikt
Szomorú, hogy ezt kell mondanom, de ebben aztán tényleg semmi izgalmas nincs.
[ Szerkesztve ]
-
borand
aktív tag
Végre egy újabb tepsi!
Amúgy remek készüléknek tűnik így elsőre azt leszámítva, hogy tepsi.
-
GoldhandRent
őstag
válasz MDMogyi19 #36 üzenetére
Ez tuti ?
EIS van benne, az fix, bár csak 30fps-nél (gsm aréna teszt), de hogy OIS ne legyen benne...
Ez így erősen kizáró tényező szvsz (ez inkább, mint a B20, jack, vagy IP védettség hiánya)Plusz a fekete színe is konkrétan egy fos.. inkább ilyen koszos tükör szín az...
[ Szerkesztve ]
-
-
Ádám16
addikt
válasz enginev3.0 #39 üzenetére
A 3300 mah mitől ennyire kiábrándítóan kevés? Q855 energiagazdálkodását ismered-é? Várjunk legalább egy GSMArena tesztet erről, utána verjük/ne verjük a fejünket a falba.
-
GoldhandRent
őstag
válasz GoldhandRent #46 üzenetére
MDMogyi19 (#36) & (#30) tibcsi0407
"The 48MP sensor is behind f/1.75 lens and is not stabilized. In fact, none of the three snappers features optical stabilization."
"The colors are true to life, but in spite of the f/1.75 aperture the Mi 9 often fails to get the exposure correctly since the lack of optical stabilization forces it to keep shutter speeds above 1/33s."Hát akkor ez se lesz általam megvásárolva
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Gray Zone Warfare
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest