Hirdetés
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
Szerintem is le lehetne zárni a vitákat.
Az alma nem fog mindenből beletenni maxot mert részint megveszik így is, részint meg kell az "innováció" jövőre is. Ezt lehet magyarázni azzal, hogy mert csak akkor pakol be ezt meg azt ha az ki van forrva, de valljuk be, ez azért kissé remeg, mert igazából ha lenne konkurenciája ios-en belül akkor rakna bele bőven nem kiforrottat is, hogy bírja a versenyt. Épp mint droid oldalon. Mivel ilyen nincs, csak kényelmesen.... Ez nem baj, ezt hívják piac - kereslet - kínálat együtthatónak.
Ezt nevezhetjük rossz dolognak.
Viszont van számos jó is. 5év támogatás, androidon nincs ilyen. Szintén pozitív az is, hogy az optimalizáció jó, androidnál jobb.Lehetne sorolni még érveket pro meg kontra, de minek. Mindig is érzelmeket fog generálni a gyártó, mert sokan "nemiszerv méregetésnek" vették anno (picit most is némelyek) és konkurencia nélkül tesz amit akar. Lehet tehát szeretni és nem szeretni, de jó lenne ezt végre csendben. Kb UA érvek mennek minden almás topikban.
A google meg tanulgatna ezt azt sajnos, mondom ezt, most droidos felhasználóként. -
Masooo
aktív tag
Én pedig számos év használat után léptem át iosről androidra. Ettől függetlenül a 5col körüli telója érdekel, így ha szabad, azért követem a topikot, még akkor is, ha megvan a véleményem a gyártóról és ezt néha, kissé humoros formában szóvá is teszem.
volt így rendelkezhetem kimunkált véleménnyel és még lehet, hogy lesz is.
-
Masooo
aktív tag
Nem is értem, hogy mersz olyat mondani, hogy az apple nem a rajongói érdekét nézi, hanem a profitot, és közben vigyorog a kazal pénz tetején, hogy mégis megveszik évről évre csak picit fintorogva.
A 120hz kizárólag azért nincs a készülék tulajdonságai között, mert az apple segíteni akar a felhasználóknak abban, hogy hatékonyabban tudják védeni a szemüket úgy, hogy kevesebbet nézik a képernyőt, mert nem annyira szemgyönyörködtető és pihentethetik akkor, mikor lesütik, mert a 120hz hiányával arcoskodnak az android fanok. Jóó? Tessék megjegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple elvileg utóbbi mellett döntött, a kettő együtt egyelőre nem megy.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Futás, futópályák
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok