- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stabi83
senior tag
Imádom azbilyen személyeskedő hangnemet
Hozzáteszem hogy 15 év szakmai múltal talán már lehet véleményem, legalábbis szerintem. Amúgy hol is voltak ilyen fanatikus hozzászólásaim, mit is prefelálok én? Nem ide tartozik de privátban szívesen beszélgetek róla hogy mire is alapozom a véleményemet és honnan a szakmai tapasztalat. -
Teal'C
veterán
Samuról samura igen visz mindent de szó szerint és nem a google hanem a samsung cloud. Kivéve a 3 féltől származó alkalmazások és pl banki nem viszi de ezt biztonsági okból. Amúgy ezt az alkalmazások nem engedik nem a samu szoftvere főként a fizetős alkalmazások miatt. A jelszavakat a samsung pass viszi.
-
<Lacy85>
addikt
Jó, de azt azért ne várja már el senki, hogy ez gyártók között is működjön, amikor droid és droid között ég és föld a különbség.
Gyártón belül meg itt is működik. S7 Edge-ről Note 9-re talán 10-15 perc volt a költözés vezetékmentesen, és az utólsó bitet is átvitte az új telóra. -
7Heads Drago
veterán
És a notch az szerinted innováció? Nyilván van akinek az, de sokak szerint meg nem.
A kerék az annak idején tényleg az volt. Az Az első okostelefonok is. És akkor tényleg jól csinálta az Apple...
A kamera mellett elfér 3-4 ikon, a térerő, meg az óra? Számomra ennek nulla hozzáadott értéke van. De hogy gyártott váltsak: jelenleg ezeknek a hosszúkás kijelzőknek se látom sok hasznát. A videókat és a képeket az én telom 4:3 csinálja a legnagyobb felbontáson, egy 18:9-es kijelzőn. Persze a weboldalakat jobb így nézni, viszont állítva marha picik a betűk, ha fekteted a telot akkor megint semmi értelme neki. És van aki még ettől is hosszabb telot gyárt.
A gyártóknak muszáj valami olyant csinálni ami még nem volt, mindegy hogy hasznos vagy se. Máshogy nem lehet eladni, ha ez is olyan mint a tavalyi.
Az egyre több kamerának eddig nem sok haszna volt, de egyre inkább úgy tűnik hogy tényleg érdemes 2-3 fajta látószöggel variálniuk. Ez tényleg hasznos. -
Juhaszatti
addikt
A 2 év minden komolyabb gyártó csúcskészülékénél alap, nem kell érte semmit összetenni. Ez 2 fix főverziót jelent, és erre jön még néhány gyártónál +1 év biztonsági frissítés, amivel összesen 3 év támogatás lesz.
Ez sem 5 év ugyan, de ez nem is feltétlenül baj, úgy hogy már a kb 3,5 éves 6s-t is cserélni kellett a használhatatlanná vált szoftver miatt.
Tudom persze, nem minden 6s járt így, sőt sok 5s is használható még, de ez a személyes tapasztalat. -
Stabi83
senior tag
Azért mert a szubiektív véleményed tényként tálalod miközben más véleményét meg semmibe veszed mert az neked nem tetszik. Igazi Apple Fan vagy aki csak beszél és ossza az észt minden tapasztalat nélkül. Olyan baromságokat írsz hogy azokat öröm olvasni pl a két droid közti költözésről is. Elárulom neked hogy évek óta mindegy hogy miről mire költözöl kb 5 gombnyomás nem több. Folytathatnám még a dolgot de felesleges. Ne egy szakmai oldalon próbáld ennyire madárnak nézni az embereket.
-
Stabi83
senior tag
Volt már ilyen periszkópos borzalom a kezedben? Vagy csak darálod a dogmákat? Nekem itt a kezemben a Vivo Nex S és van a családban iPhone is szóval van alapom erről nyilatkozni, amíg te csak a netes olvasgatásod alapján mondasz véleményt. Igen van alul káva de az is minimális, mindenhol máshol meg annál is vékonyabb, cserébe nincsen notch és egyéb baromságok.
-
borand
aktív tag
Továbbra se értem azt a dolog, hogy csak náluk lenne értelme. Mert ott a FaceID. Előlapi kamera stb stb nem létjogosultság? Dehogynem. Vicces érv ez a notch mellett.
Utóbbi résszel egyetértek, hogy ők legalább alulról leradírozták a kávát, bár szerintem alapból olyan a telefon, mintha egy gumitok lenne rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez sokszorosa a korábbi évek számainak, az akkumulátor-csere programot sokkal több felhasználó választotta az új eszköz helyett.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest