Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Fogalmad sincs róla, hogy mi az a szemelyeskedes: "Igazi Apple Fan vagy aki csak beszél és ossza az észt minden tapasztalat nélkül. Olyan baromságokat írsz..."
En legalabb hozzad intezem a hozzaszolasaimat, nem pedig magas lorol ejtem le nagy általánossagban, ahogy te tetted itt legutobb. Privatban meg ne keress kerlek, mert pont eleg a forumon olvasni hozzaszolasaidat. Reszemrol lezartam a temat. -
nozs23
addikt
Hál istennek te ott vagy minden téma alatt, hogy megmond a tutit. Akinek pedig negatív véleménye van az általad preferált termékről, az egy "fanboy (vagy hülyegyerek most épp?), aki csak a baromságot önti magából".
A te véleményed sem ér többet vagy kevesebbet mint másé, és őszintén kétlem, hogy szakmai (mert ezt is imádod hangoztatni) lenne, ha csak nem telefonok teszteléséből élsz. -
nozs23
addikt
Nem vagyok Apple van, a személyeskedő megjegyzeseidre semmi szukseg nincs. Nem tenyeket irok, hanem a velemenyemet. Ez egy forum, gondolom nem kell minden mondatomat ugy kezdenem, hogy "SZERINTEM". Hagyjuk az 5 gombnyomásos koltozesedet is, mert nem igaz. Eleve nem menti el rendszerszinten a beallitasaidat, mert ezek gyartonkent elteroek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest