- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Konkretan a "noname" mindig markara utal, mint ahogy telefonnal az S12 jelenthet akarmit.
Ugye van kulonbseg Samsung S12 meg Doogee S12.De ha nem vesszuk a markat ami eleve nem nepszeru, majd a (OneNotebook) 4-platinum nev biztosan halal nepszeru lesz.
Javaslom nezz utana a markanak es a szamoknak, mielott olyat irsz hogy ez nepszeru, a Chuwi meg nem.
-
Hieronymus
veterán
"...Olyan extrakat, mint pl. a CNC-zett aluminium haz pedig figyelembe se vettel, pedig jelentos hozzaadott erteke van,...
Csak jelentős hozzáadott költsége van.
A precíziós öntéssel vagy sajtolással készült elemek stabilitása nagyobb. A gyártás folyamata során feszültségszálak maradnak az anyagban. Ezek megfeszítik a felületet. A forgácsolás során ez a felületet feszítő erő is távozik a fölösleges anyagmennyiséggel.
A kis sorozatban gyártott notik esetében nem éri meg a sajtoláshoz szükséges formákat legyártani, Marad a forgácsolás. A PR csoport ebből a hátrányból sikeresen kovácsolt előnyt. -
Busterftw
nagyúr
Barmilyen online platformon megkerdezed, a Chuwit sokkal tobben fogjak ismerni, mint a OneNotebookot, amit 2018-ban jegyeztek be es kb 2020-ban lett termek.
A Chuwi termekeket nem kell ebayen vadaszni, ha mar a takolt OneNotebok honlap nem tolt be, mert az Amazon, Newegg, Bestbuy stb nagy webshopokon kivul a hivatalos Chuwi Store-ban is vasarolhatsz online.
De jah, hiba van abban amit mondunk.
Az Ebayes peldadat sem ertem, rakeresve 2-3 darabos keszletek vannak mindenfele elozetes vasarlas nelkul, nehol csak 10-30 "watchers".
Chuwi laptopoknal meg konkret eladasi szamok.Nem nagyon all ossze a narrativa.
-
Graphics
Jómunkásember
Azt nem értem, hogy miért akarsz itt mindenkit meggyőzni?
Nem kell küldetésnek lennie... Népszerűnek mondod, jó rendben. Én mondjuk ezzel nem értek egyet.
Tákolt weboldal, sehol nem említik. Valami akkor népszerű, ha érdemi információt találni róla...
De azonkívül, hogy egy szokásos kínai cucc, nincs több...
-
-
ljs
tag
Az általad adott link szerint 10,1-es méretű 8/256-os gép 1,807-szer, 16/512-es gép 1,996-szor drágább, mint a 10,8-as méretű 12/512-es Chuwi (amit 600 dodós áron, mai guglis átváltással számoltam).
A notebookcheck alapján a procik között eltérő (egy esetben 70%) a különbség.
2,5-szeres TDP-ből közel 2-szeres áron max. 70%-os különbséget hoz ki kisebb méretben az One Netbook.
Melyik az az alkalmazás, amelyik kisebb méretű képernyőn jobban mutat és könnyebben futtatható egy max. 70%-kal többen tudó CPU-n közel kétszeres árú vason? -
Graphics
Jómunkásember
Jó, de azt írtad, hogy népszerű.
De akkor hol népszerűek? Mi alapján az?
Mert ha erre fórumon nem derül fény, akkor kíváncsi lennék hogy hol?Nem kukacoskodás, de akkor az állítás mellé kéne valami.
Mert a Chuwiról többet hallottam. De ebből én nem mondanám erre sem, hogy népszerűbb.
Jó ez a 1netbook biztosan, de a weboldal tetűlassú, a címsorban lévő linken a business szót helytelenül van leírva pl.
De biztosan népszerű. Ugyanaz a Shenzen-i csoda, mint a többi.
-
Busterftw
nagyúr
Visszaterve a kiindulo hsz-edre, a 2018-as indulasaval szerintem epp ez a One Notebook a noname, ha a Chuwi-hoz hasonlitjuk.
Utobbi sokkal ismertebb, meg a logout-on is vannak termekleirasok userektol. Az eletben nem hallottam errol a One Notebookrol, Chuwi termekeket meg kb 10+ eve latni nepszeru webshopokban es Youtube teszteken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Apple MacBook Air M2 2022 8GB RAM 500GB SSD
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest