- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Sehol sem gyozkodtem rola az embereket. Az egyik magyarazza, hogy nem nepszeru, bar koze sincs az UMPC-hez,, ami mondjuk nem para, mert lehet mas velemenye, de egy ideje azon kotozkodik, hogy miben lehet merni a nepszeruseget es a ki van-e irva a kocsma falara szintu hulyesegekkel jon.
A masik meg azt mondja, hogy a speckot beszorozzuk N-nel, akkor az arat is legfeljebb N-nel kell, ami azert valljuk be, eleg nagy baromsag.
Mind a ketto szal mar teljesen fuggetlen a geptol, csak a kommenjeikben levo elvi hibakrol folyik a diskurzus.
-
Reggie0
félisten
-
Elk_hound
tag
Nekem az első Teclast-om egy egy Tesco-s Op3nDot tablet volt.
Semmit nem vártam tőle, de amikor kibontottam és használni kezdtem, kiderült, hogy ár-érték arányra sokkal jobb a hasonló (ár)kategóriás cuccoknál. ("véletlenül" Ipad Mini méretű volt, ez jelentősen segítette a tok beszerzést hozzá...)Amikor egy ilyen 10' körüli, (A4 lap), fizikai billentyűzetes gépet kerestem és az elvárt specifikációkkal (nem volt sok; 8GB RAM, FHD kijelző, USB-C táp) Teclast F5-ként jött szembe, már bátrabban rendeltem meg.
A "schenzeni csodák" között szerintem ez a kettő - mármint a Chuwi meg a Teclast, - akik már lassan márkának tekinthetők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Programozás topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest