Hirdetés
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt is értem, de te azt is gondolom hogy ez a telefon nem igen tud kiadni mély hangokat max középhangokat. Lehet úgy is venni mintha csináltak volna egy 2 utas hangfalat amiből 1 db van, na de én személy szerint tudok olyan cuccot ami 1 hangszórójával szebben szól mint a másik az 3-al, nekem van is ilyen 2.1 rendszerem. Pedig nem hiszem, hogy nagy márka lenne.
-
Akkor otthon hallgasd meg a stereó rendszeredet monoba. Én tudom mi az amikor szépen szól valami, de azon a videón nem jött ki annyi magas hang mint az m9-nél, de látom te sem figyelsz mert oda írtam hogy remélem nem lesz igazam, mert nekem is tetszik a 10es. [link] Ha itt is azt mondod hogy szebb hangja van a 10nek akkor nézesd meg a füled talán az utolsó zenénél szebben szól, de a többinél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nagyon komoly fordulatra van szükség a HTC-től, hogy visszakerüljön az élvonalba. A HTC 10 ennek jegyében nyit új fejezetet a tajvaniak történetében, csupa érdekességgel.
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Yettel topik
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest