Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Én ezt is értem, de te azt is gondolom hogy ez a telefon nem igen tud kiadni mély hangokat max középhangokat. Lehet úgy is venni mintha csináltak volna egy 2 utas hangfalat amiből 1 db van, na de én személy szerint tudok olyan cuccot ami 1 hangszórójával szebben szól mint a másik az 3-al, nekem van is ilyen 2.1 rendszerem. Pedig nem hiszem, hogy nagy márka lenne.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Akkor otthon hallgasd meg a stereó rendszeredet monoba. Én tudom mi az amikor szépen szól valami, de azon a videón nem jött ki annyi magas hang mint az m9-nél, de látom te sem figyelsz mert oda írtam hogy remélem nem lesz igazam, mert nekem is tetszik a 10es. [link] Ha itt is azt mondod hogy szebb hangja van a 10nek akkor nézesd meg a füled talán az utolsó zenénél szebben szól, de a többinél nem.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...