Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép eredmény, főleg, hogy sokak szerint az új x nem lett annyira jó. És persze az európai szereplésük is elég gyér még.
-
pengwin
addikt
"Átlag lyúzer" pl. azt veszi észre, hogy jóval gyorsabban renderel a böngészője.
Az meg egy dolog, hogy a Snapdragon 400 most még kap frissítést, de a 410 jóval tovább lesz támogatott, ebből lyúzer(r=1) annyit fog észrevenni, hogy a következő android főverzió sosem fog megérkezni a kütyüjére, a többi lyúzer(r>1) meg azt fogja látni, hogy csak régi kernelre forrasztott custom ROM-okat talál. -
Thaaleum
aktív tag
@Forest48, Uzi74: pedig mar elhittem, hogy mekkora bizniszmen vagyok.

@Matada2.3: szvsz az s400-zal semmi baj nincs, inkább az 1GB RAM-mal van néha gond. Az meg, hogy ide jöjjenek, én is remelem, hogy nem csak egy szép álom marad.
-
-
b4zsi-
őstag
Melyik készülék van a képen?
-
Thaaleum
aktív tag
Nem is értem miért nem volt Moto X eddig Kínában. Szerintem egyébként nem kell négy év sem ahhoz, hogy "beérjen a gyümölcs", csak nem kell kukázni a brandet. Én például a középkategóriában Moto-n kívül maximum Xiaomit vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest