- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az akkumulátor nagysága nagyon szimpatikus attól függetlenül hogy maga a gyártótól nem vennék készülékeket , de az irány jó .
-
sharp4
őstag
válasz
GreenGoblin #24 üzenetére
Azt nem kívánom nekik, de ilyen lemaradással nehéz lesz lépést tartani.
-
Vikooo
addikt
válasz
GuineaPigMan #14 üzenetére
Én X20 -szal folytatom 8.1 után. Soha nem volt még ilyen jó telefonom! Strapabíró, folyamatosan frissül, Vanilla droid és időtálló a minősége (több mint 2 év után az akksi is tökéletes).
Nem érdekel hogy nem a leggyorsabb hogy nem a legtöbb vagy legjobb minőségű kamera van benne, hogy "csak" FHD IPS, hogy nem zenél, csipog, notazik, villog mint a kínai cuccok....
-
UdiAti
csendes tag
válasz
balazs1022 #17 üzenetére
A Nokia nevet a HMD Global licenszeli, ők finn cég; a Foxconnal gyártatnak (és terveztetnek is asszem, mivel a Nokiás mérnök gárdából nem tudom mi maradt), ami viszont tajvani cég. Korábban volt olyan botrányuk, hogy a telóik kínai szerverekkel kommunikáltak, de aztán bevallásuk szerint javították. Az új X szériánál meg láttam selling pointként is feltüntették, hogy: "data centers in Finland".
-
törölt tag
válasz
balazs1022 #17 üzenetére
Tévedés. A Motorola már a Lenovo tulajdona elég régen szóval az is kínai kezekben van.
-
balazs1022
őstag
Ne haragudj, de ez elég buta érv. Nem más cégeknek kell jót tenni, hanem magadnak. Egyébként a Nokia is a ferdeszeműek kezében van...
Ha meg azt mondod Google, akkor a Motorla (Ez elvileg amerikai brand, de ezt is Kínában tákolják össze).
Ha meg az zavar, hogy "megfigyelnek", akkor még mindig ott vannak a custom rom-ok (rendszeres frissítésekkel).
Én valahogy szeretek többet kapni a pénzemért. Csak elvből nem szívatnám magam elavult hardver komponensekkel.
A cikkhez hozzászólva: Szerintem ez az optika sem fogja súrolni egy PrueView Nokia kameráját sem.
-
sharp4
őstag
Kicsit elkéstek, úgy érzem..
-
janeszgol
félisten
válasz
GothGuardian #3 üzenetére
Nekem is van HMD Nokiám. Bankolásra, cégesnek vagy Samsung vagy HMD Nokia, esetleg Sony, LG. Semmi más. Tudom őskövület szemlélet, ez van.
A cikkhez: Samsung A52 5G árában jó választás lenne. Meglátjuk.
-
-
-
Soc alapján inkább erre ruházok be, mintsem az X20-ra.
Nem lenne akkora visszalépés Mate 20 Pro után. -
Tyreo
újonc
Jelen.
És a miért. Nem akartam a lelkem eladni a kínai kommunistáknak, inkább hajlandó vagyok kifizetni 2-3 évente +30.000Ft-ot, hogy a pénzem ne egy kínai cégnél landoljon. A megbízhatóan érkező frissítések egy jó kis pluszpont, a lelkem meg már amúgy is a google kezében van, akkor toljuk fullban.
+ nagyon gáz, hogy nincs egy vállalható európai gyártó sem, hátha nekik újra sikerül.
másfél éve használom a 7.2-t egyelőre teljesen meg vagyok vele elégedve. Egyszer sikerült 2,5 méterről betonra ledobnom egy gagyi szilikon tokban, és semmi baja nem lett. Szóval még a true Nokia élményt is hozta. -
joelke HU
őstag
Nocsak ez saját magukhoz képest valami fejlődésszerű. De gondolom az ára valami horrorisztikus lesz. Első saccra 250 ezer Ft
-
törölt tag
Várom, remélem az éven befut még.
-
GreenGoblin
őstag
Úgyseleszbelőlesemmimegamúgyiskésőmár.
-
vakablak93
őstag
Az év második felében érkezik? De melyik év második felében ha most jelentik be?
-
-
gusthy
veterán
Számomra rejtély, hogy kik veszik ezeket a Nokiákat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem egy abszolút csúcskészülék, hanem a Nokia 8.3 utódja érkezhet X50 néven.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest