- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
pocot átmeneti telónak vettem... pont nem volt 300k+om s10+ra. Aztán maradt. A miui+nova+lagmentesség+aksi idő+gamek framerateje nagyon bejött.... DE az OIS+NFC hiánya fájó. Ezt tudni fogja a MI 10 PRO... de 270Kt xioamiért kiadni... főleg amikor tény nincs OIS de egy 9T PRO 130k....
200K+s telónál én úgy nyitok, hogy kemény tok + fólia. GG ha pofára esik pokhálósra törik enélkül ami jah gtk.
Én szeretem Samsungot... ha 330Kért előrendelhető lett volna az S20 Ultra már leadtam volna a rendelést. Hiába túl nagy, hiába exynos, hiába nincs jack. De a 485K kiverte a biztosítékot. Főleg, hogy ott volt mellette az I11PRO... ami ha androiddal lenne egyértelműen a leg. Nagyon jó az IOS átlag 99%nak de nekem túl zárt.
@mSchumi87: S10+ sztem nagyon jó telefon én nem cserélném. Ha kissebbet akarsz és IOS nem zavar nézz meg egy I11 PROt. Az sztem a tökéletes egykezes méret + etalon kamera + villámgyors.
-
Dare2Live
félisten
Mate 30 pro néhol jobb néhol rosszabb mint S10+... de nálam google ökoszisztéma annyira must have, hogy számításba se jön. 990elötti huaweik kamera miatt kiestek. Videoban csúnyán elhasalnak. Igazából Mate 30 pro sincs a toppon... márpedig gyerek miatt video fontos.
Jó lenne tudni OP8 specifikációit de meglepne überelné Mi 10et. Árban is kb uott lesz. Akkor nekem inkább Mi10. MIUI+NOVA bevált.
Néztem videot poco üvegcseréről. Aliról 6$ az alaktrészköltség... csak el ne szurjam a cserét.
Aztán remélem beesik Ultra ára... vagy 11PRO az nagyon baba kamerában és méretben is. Csak ios. Esetleg mi 10.
Nah átgondolom aztán hétfőre kitalálom.
@EclipseGT: Nekem végig S szériám volt. S1,S3,S4,S7,S9... észre se vettem a mikrolagokat, wake on lagot.... aztán átmenetinek telónak vettem egy pocot S845el. Azóta a korábbi semmi bajom se volt vele S7/S9 lagol, de még a semmi sincs rajta S10+is. De a 845+4000mah aksi is istencsászár. 5-6h SOT után nem elköszön a telo du hanem van még benne 30%...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged