Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nekem amikor problémás telefonom volt, és előbb szerettem volna vásárolni új készüléket, azt mondták erre nincs lehetőség. Nem akarok hülyeséget írni, de talán valami 2 hónap volt, amivel a hűség lejárta előtt tudtam volna venni új készüléket. Akkor végül nem vettem, a mostani 5S-t pedig már bőven úgy vettem, hogy már 1 éve nem volt hűségem. A srác akit pedig említettem: Neki azt mondták, hogy még 4 hónap van a hűségből, és igen, vehetne telefont, de a hűség miatt fel akartak számolni valami összeget, amivel már nem érte volna meg a buli, főleg, hogy 4 hónap azért nem lenne a világ. Ráadásul ő valami hülye megfontolásból részletre is vette a telefont, mondván így kényelmesebb fizetni, mindegy, ő dolga. Viszont emiatt a plusz összeg miatt már nem éri meg. Fogalmam sincs mi lehet, elméletileg valami olyanról van szó, hogy ezzel felbontja a hűséget és ezért számolnának fel neki valamennyit. Ezt biztos valaki aki ebben a témában otthon van meg tudja magyarázni én nem tudom.
-
buvartacsko
addikt
Az igényeim nem változnak 1-2 perc alatt... 2012 végén még elég volt bőven a 16GB is. kb 2-3 év kellett mire eljutottunk oda, hogy 64 alatt nem vennék semmit. soha nem éreztem még, hogy jaj de nagyon hiányozna egy SD kártya foglalat. különbözőek vagyunk. nem az apple verte át a tesódat, ő mérte fel rosszul a saját igényeit..
mindemellett az i6-nak vannak nagyobb gondjai is, mint a nálatok jelen levő kevés a tárhely. elég rosszul sikerült széria lett sajnos. ez már akkor is látszott, mikor kiadták...
-
Cyberpunk
félisten
Én pont azért vettem 64 GB-os SE-t, mert a 16 GB semmire sem jó, pedig olcsóbb lett volna, nem is kicsit.
Sajnos a tárhelyet még adóztatják is külön, tehát nem csak a gyártó kapzsisága a probléma. Persze lehetne ez meg az, de ez az Apple ők meg mindig máshogy gondolkodtak.
-
buvartacsko
addikt
öcséd megnézhette volna hogy milyen tárhely igénye van, és akkor most nem lenne gondban.
ha nem fényképeznék sokat, meg nem lenne 10+GB a spotify librarym akkor nekem is elég lenne a 16/32GB is akár, de mivel nem így van, így eleve a 64-eset vettem.
kurvára örült neki mindenki, hogy végre 32GB-ról indul az iPhone, de most az a helyzet, hogy a 128GB-ra semmi igényem (ami mellesleg ugyanannyiba kerül mint tavaly a 64GB), a 32 meg kevés. a 64GB pont elég nekem, van rajta 20-25GB szabad helyem állandóan, jól át lettem baszva.
-
buvartacsko
addikt
vettem múltkor egy 120GB-os Kingston SSD-t, sajnos nem férek el rajta, jól átbaszott ez a szemét cég.
felültem ere a hülye SSD hypra, inkább vettem volna 1TB HDD-t... ezen nem fér el a GTA5 meg a Witcher 3... remélem becsődől a Kingston, vagy én vagyok a hülye? elgondolkodtató..
dutrás
igen, erre való a ne zavarj mód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tízéves évfordulóra szánt, OLED kijelzővel szerelt variáns döbbenetesen magas kezdőárral kerülhet piacra.
- Milyen videókártyát?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest