Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Elhiszem, hogy van ilyen is. Nekem is van kollégám, akinek már 2,5 éve ugyan az i6-ja van meg és semmi baja nincs. Én szívtam vele, de nagyon. Anno i5-nél volt egy cserém, mert beleesett a főkapcsolós parába és volt egy lila szösz a kameába, de a cserél még most is megvan és vígan teszi a dolgát, stabilan anyum szolgálatába.
Amit én tapasztaltam eddig, hogy új típus bevezetésénél vannak gebaszok. (i4,i5,i6...)
Viszont az iPad szériák nagyon jól és tartósra sikerednek. A régi iPad mini 1st gen-en még mindig működik és szüleim tudják használni alap dolgokra. Az én iPad mini 3-am is atom stabil és munkára és szórakozásra tökéletesen használható, ill már közel a 400 töltési ciklushoz is még mindig 92%-os a kapacitása a telepnek. Apple TV 4 is nagyon jól sikerült termék lett. Én legalábbis nagyon szeretem.
Az iPhone-ok viszont i5-i5c-i5S-i6 szériánál Cookék alatt nem lettek kiemelkedőek összeszerelés szempontjából. Legalábbis sokkal több selejtes eszköz volt, mint anno 4S idején. (jó tudom azóta kb. 20x-osára ugrott az eladási szám, így a gyártás alatt is több lesz a selejt valószínűsége, ill. a 2,5D- kijelzőt, mint az i6-nál anno egyik gyártó sem tudta normálisan megcsinálni illesztés szempontjából.) de ez akkor is elég gáz volt számomra, és volt egy időszak, amikor azt mondtam, hogy ha a 7-el is szívás lesz, akár a legapróbb, akkor nekem ennyi volt az Apple, legalábbis iPhone szempontból. Szerencsére az i7 tényleg nagyon jól sikerült, bár elég ciki lett volna ha 3 év alatt nem sikerült volna kimaxolni az összeszerel minőségét ugyan azon a formán....
-
-
dutrás
őstag
Mindenképp szifont akart de csak erre futotta.
Megbánta.
De sajnos ő is felült a hypenak.@búvártacskó
Számtalan eset lehet amiért ki lehet kapcsolni a mobilnetet. Én ha nem otthon alszom kikapcsolom hogy ne jöjjene e-mailek értesítések de ha muszáj telefonon el tudjanak érni. -
törölt tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tízéves évfordulóra szánt, OLED kijelzővel szerelt variáns döbbenetesen magas kezdőárral kerülhet piacra.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest