Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
zoltan.bagi #5404 üzenetére
2 teljesen halott volt, 2 meg kérdéses.
2 halottat kicseréltük.2 zombit meg betettük a 2 végére, mert ott nagyobb a légmozgás, és tapasztalatok azt mutatják, hogy a többivel együtt helyreáll.
Nálam fogyi maradt 4.9L/100 (most új ngk gyertyák mentek bele, 0,1mm-el nagyobb az elektródatáv, 10 helyett 11 asszem vagy fordítva, és így 5.0L/100). sok volt mostanában az 1 helyben párszáz méteres tökölés. lehet amiatt is.
Hát.. találtam jófogáson egy arcot, írtam neki, h kéne 4 db, némi alkuval, de nem írt vissza se...Nem nagyon van viszon mozgás ilyen töltőkre, ezért nem értem, lehet szeretné kikölteni.. nemtom. mindegy.
Hát... ha fogok vele foglalkozni, akkor jelzek.
Zsuffa Béla tolja nagyon, ő csinálta az enyémet is.
50e-t fizettem, de lehet ha a p4 akkupakkot kérem, az 40%-al tud többet, de a teljes csere 220e-be fájt volna. Azt meg inkább LPGdokinak adnám. heti 900km volt a válság előtt. most meg, h heti 300 körül megyek, nemigen lesz rá szükség. -
carr
őstag
Sziasztok!
Véletlen ctrl+r nyomtam kezdhetem újra.
Nem konkrét RC, de akkuról van szó.
Adott egy Eszköz (Toyota Prius P2 2007) amiben van 28db Nimh cella.
(Wiki: A második generációs Priusnak 1,310 kWh-s, 28-modulos meghajtó akkumulátora van. Minden modul hat db, sorbakapcsolt, egyenként 1,2 V-os, 6,5 Ah-s Prismatic NiMH cellából áll, 7,2 V-on)
Szóval ez elvileg 6500mAh-t tud/ cella.
Namármost, a kocsi 2km-t tud(ott új korában) megtenni tisztán elektromos módban.
Akár vízszintes terepen megyek óvatosan akkor 700m (kb) tud megtenni, miután beindítja az ICE-t.
Januárban voltam akku felújításon Zsuffa úrnál a 3. kerületben.
24 cella jó, 2 csere, 2 kérdéses volt.
A lényeg, hogy Ti, mint hozzáértők, milyen jó ár/érték arányú ni-mh töltőt ajánlotok, hogy átmenjek a 28 cella mindegyikén, hogy visszakapják, vagy közelítsék a gyári 6500mAh kapacitást?
Jó lenne ha 1 hét alatt megcsinálná a 28 modult. Nem baj, ha 2 vagy több csatornát is tud. Esetleg ha van valakinek kölcsön, azt is szívesen fogadom.
Nem kérem ingyen! Csak nem szándékozom megtartani ha mondjuk újat vennék sem. De valami kínai bóvli meg ki tudja átküldené e a másvilágra a cellákat, ha esetleg valami gebasz van. Azt nem szeretném.
Köszönöm előre is.
Ez is adta az ötletet.
https://www.youtube.com/watch?v=g5KAPge-f6E&t=1230s -
carr
őstag
Sziasztok!
Ismerős kissrác (6 éves) kapott egy ilyen RC autót, ami az első 3 perc játék után előre-hátra mozgáson kívül mást nem tudott csinálni, így kérdés Mi lehet a baja? Gyári hibás, vagy valamit mi rontottunk el rajta? Totál kezdő egerek vagyunk a témában.
Elvileg tud kanyarodni is.
Előtte ment, aztán a kanyarodás csak levegőben megy. Irányító irányít, de szőnyegen nem, vagy csak alig fordul el. Egyelőre nem tudok sem márkát, sem mást mondani róla.
Viszont, ha már úgyis 5k körül volt, és ha visszakapná a $-t az asszonyka, szívesen segítenék neki választani valamit, a Ti ajánlásaitokkal karöltve, és (kipótolnám a hiányzó részt) ami nem esik szét az első hajtás után. Kezdetnek néztem egy ilyet
Vagy olyat, ami $50 (10e-15e) körül van, és 4WD.Nem baj ha vízálló. xD
Találtam egy korai linket, ami tetszetős, de nem ismerem.
Ilyen.
Szerintetek? Utóbbi ha olyan, vállalható? Vannak hozzá alkatrészek? Javítható, ha van gebasz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Medence topik
- Cyberpunk 2077
- E-roller topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest