- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
ADAM1337 #7205 üzenetére
elengedtem a dolgot az 1:5 már rohadt hosszú
igen a hűtésen is gondolkodtam, hogy az egészet szét kellene furkálni vagy az összes ablakot kivágni
A Focus 1:5 10e kínálják, de elég leharcolt mondjuk ez nem számított volna üvegszálas az gondolom "egyszerűen" javítható.
De csak kósza gondolat volt marad a rendes Pc házikó -
bnorci71
addikt
válasz
JoolsNOS #7199 üzenetére
köszi
de ahogy nézegetem meg gondolom a szélessége nincs 20cm a modelleknek az alaplap meg 24x24cm
közbe beleástam magam tegnap a poszt után látom létezik 1:5 1:7 1:8 de az árak elég borsosak. Marketplacen találtam egy 1:5 Focus karosszériát nem nagy pénz.
A nyers kasztnit fényezik majd matricázzák? -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
teljesen láma vagyok a témába ezért kellene segítség.
Pc házat akarok csinálni a sim rig mellég és ha már autós sim akkor legyen valami témába vágó.
RC autókon látom van amin a kasztni/burkolat cserélhető, ezeket hol lehet beszerezni? Mekkora méretarányba készülnek? 1:10 láttam van de az még nem lenne elég széles az alaplapnak.
Egyenlőre csak ötlet a projekt a fejembe és próbálok tájékozódni
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest