- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Fabory-nál szoktam csavarokat venni. A webshop-ban az árak 100 darabra vannak, de nem kell megvenni mindet, csak így egyszerűbb kiírniuk, mint fillérezni a darabárnál. Mondjuk webshopban még nem vásároltam náluk, bementem személyesen, vittem minta csavart és mondtam mennyi kell belőle, milyen minőségben és már kaptam is.
-
tvamos
nagyúr
Aliexpress-en vannak csavarok, illetve keszletben is adnak csavart. (A minoseg eleg valtozatos tud lenni.)
Vagy pl.
[link]A frac! Nincs keszleten...Itt van 2.5x10: [link]
De amugy erdemes ezeket felhivni, mert sok minden lehet nekik, ami a webshopban nincs, vagy tudnak ajanlani olyan keszletet, amiben minden fele van, ami kellhet neked.
De pl. a Conradban van minden is. Popec rozsdamentes...
-
JoinR
őstag
Röviden: igen, ennyire gagyi
Hosszan: A WPL B14 egy tízezres játék, ami inkább az építésről szól, mint az üzemórákról. Viszont amiben sokkal jobb az árkategóriájánál, hogy full-scale a külső, és mindenféle alkatrész van hozzá, amikkel meg lehet csinálni tényleg jóra. Az ára ellenére nem mondanám egy kezdő gépnek, mivel jó eséllyel többet kell szerelni, mint menni vele. A sok műanyag amúgy is hamar elkopik: kardán, fogaskerekek, első kerékagyak kopóalkatrészek. A régi típusú laprugó szintén gyorsan kifárad, törik. Viszont mindenből van fém, utána már jó kis gép lehet, de belátható, hogy ez nem arról szól, hogy töltöd-nyúzod, az más árkategória. -
JoinR
őstag
Elsőre a vezetéket nézném meg az elektronika és motor között. Ha az jó, akkor a motort direktben meghajtanám valami áramforrásról (húzd ki addig az elektronikából a csatlakozóját). Ha az is rendben, akkor sajna az elektronika lesz, pár $-os alkatrész, de sajna 1 hónap kihagyást jelent, mire megérkezik.
Szintén könnyű hibakeresési módszer, ha az elektronikán megcseréled a szervomotor és a sima motor csatlakozóját, azután melyik működik, melyik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest