- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
-
zolisx4
őstag
Nekem a Hobbyking-ről nincs jó tapasztalatom .Ezt nem fogalmazom meg mert sokáig tartana .
Viszont a Banggoodról szinte minden második héten szoktam csomagot kapni ,elég sok mindent rendelek ,autó heli hajó,alkatrészeket,és még ami kell,a háztartásban és nem gyorsan,és nem nagyon nagy.Minden megjött,posta általában ingyenes ,ha kérsz nyomon követést,pár dolcsi csak.
Mint ahogy Peaceliker is írta telefon ,táblagép ,esetleg még az akku lehet problémás.
Ha valami nincs nekik vagy rendelés közben elfogy,vissza utalják a pénz . -
Peaceliker
addikt
HK nál fizetés előtt kiválaszthatod mekkora összeg legyen rajta. De nem ettől függ, hogy mennyit fizetsz vámon, ha fennakad. Olyankor bekéri PP kivonatot, szal mindegy is. A csomag kivétel, meg jó ideje nem ráírt ár alapján megy, telókat, táblákat 90+% ban kiveszik...valszeg röntgeneznek már a srácok és tudják, hova kell nyúlni...rc cuccokra annyira nem ugranak. Mit akarsz majd onnan rendelni? Posta elég borsos kínából...
-
Gondwana
addikt
Banggoodék jelzik a rendelésnél, hogy mit fognak egybecsomagolni és mi lesz külön, tehát ha külön akarod választani, kiszeded a pipát a csomagból, feladod a rendelést, majd még egyet. (Eddig 1x rendeltem tőlük, picit trükkös volt a bankkártyás fizetés, újvidéki vámon széthúzták a csomagot, mivel 0.5$ volt minden tétel mellé írva, hasból ráírt a vámos 10$-t és az után fizettettek áfát/PDV-t amikor kihozta a postás. Ez itt Szerbia.)
-
sesshou
senior tag
én kb egy hete rendeltem meg hozzá a cuccokat és ezt a motort vettem:
[link]rengetegen használják ezt a motort gopro+fpv szettel és látszólag jól megy persze ez max 6-7 perc. ez a kompromisszum azért hogy agilis a 250-es. ha mindenképp gimballal akarod akkor ki tudod spórolni belőle más helyeken a súlyt. pl van egy srác aki csavarok helyett gyors kötözővel rogtzítette a motorokat a zmr250-es vázon.
-
Minstrel
senior tag
EU raktárból csak azt fizeted ami az ára, meg persze postaköltséget, 2-3000Ft körül szokott alakulni.
Gopro reptetés olcsón [link]
Amúgy a darabokból összeszereléssel se jönnél ki sokkal olcsóbban, mint a linkelt gép, de ehhez is kell még távirányító, töltő és akkumulátorok, ezekre még rákölthetsz 150-200 usd-t, de van távirányítós változatban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest