Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Sziasztok, V911-hez négy akkut használok, ebből három névleges 150mAh, egy (amit a géppel aldtak) 200mAh. Namost ez utóbbinak a fóliaköpenye egy ideje fel van fújódva, de továbbra is hosszabb repülési időt tud, mint a másik három. Túlmerítve nem volt, viszont melegben lehet, hogy igen. Reálisan mire számíthatok? (Tudom, minden LiPo akku felfújódik, kigyullad, felrobban, felperzsel mindent maga körül, de ha ez csak ducirafújódott, de kapacitása még nem csökkent, egy szeánsz keretében látványosan gyújtsam meg, vagy még azért használhatom?)
-
Gondwana
addikt
WL-V911 in da house! Ahogy mindenhol olvasom, nem csak nekem érkezett horpadt kabinnal. Addig eljutottam, hogy a jobb szervószáron kellett egy kört/menetet rövídítenem, tehát már egy helyben lebeg, nem csúszik, de imbolyog (ezt úgy tudom leírni, hogy a rotortengely teteje kb. fix, a többi része meg egy kúppalást mentén kering). Ha kibillentem a lebegésből megszűnik, majd pár másodpers és újrakezdi. Ez lehet-e attól, hogy rögtön, első start előtt máris cseréltem a hillert tollasra (nem szorul!)?
QS5010 után a mode2 igényel némi újratanulást... -
Gondwana
addikt
Banggoodék jelzik a rendelésnél, hogy mit fognak egybecsomagolni és mi lesz külön, tehát ha külön akarod választani, kiszeded a pipát a csomagból, feladod a rendelést, majd még egyet. (Eddig 1x rendeltem tőlük, picit trükkös volt a bankkártyás fizetés, újvidéki vámon széthúzták a csomagot, mivel 0.5$ volt minden tétel mellé írva, hasból ráírt a vámos 10$-t és az után fizettettek áfát/PDV-t amikor kihozta a postás. Ez itt Szerbia.)
-
Gondwana
addikt
válasz
Peaceliker #1414 üzenetére
Most mùlt 6 éves, inkàbb az a szempont, hogy tanuljuon meg tanulni. RC autòval màr megy neki, hogy kikerülje többször is a széklàbakat, ne ütközzön mindennek.
-
Gondwana
addikt
Hozzánk tegnap érkezett benggúdéktól egy QS5010-es. (Nem értem, hogy aki picit is gondolkodik, miért is venne QS5012 vagy QS5013-ast, mikor azokkal inkább szerencsejátékozni lehet, mint irányítani - na jó, van le-föl meg körbeforgás) A teszkógazdaságos koaxokhoz képest kb. ég és föld, pedig előbbiek a nagyobb tömegük/inerciájuk miatt illene, hogy legalább egy picit stabilabbak legyenek. Hosszabb távon listán van egy V911 is, amikor majd ezt megtanulta irányitani a fiam.
-
Gondwana
addikt
(Mi mindent kértél még hozzá, hogy majdnem duplája lett?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest