Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
Predator2 #5991 üzenetére
Szia!
Röviden: Tamiya DT-03Hosszan:
Kb. 3 éve vettem egy Tamiya DT-03 Black Edition modellt, mert hiányzott a Tamiya összeszerelés-érzés, és akartam egy bohockodós buggyt, amire faraghatok egyedi beetle buggy kasztnit. Nem volt elvárás. Van pár másik RC autóm, egy LRP SC 4WD is, illetve volt még ez-az.
Általában úgy nézett ki, hogy haverokkal kimentünk, állatkodtunk az LRP-vel, aminek minden alkalommal (!) az lett a vége, hogy ment vissza a csomagtartóba, mert eltört valami. Ilyenkor előkerült a kis cuki Tamiya DT03, amivel lehetett ugyanúgy nyomni, teljesen más az érzés a 2wd miatt.
Eltelt kb. 7-8 alkalom, amikor a fenti jelenet ismétlődött meg és szépen lassan a DT-03 átvette a fő csapatós autó helyét. Ez a kis mócsing nem akar tönkremenni!Én aztán nem kímélem, reptettem már nem is kicsiket, érkezett már mindenhova, ketté is tört már rajta a kasztni nem is egyszer. Ehhez képest csak megy és megy úgy, hogy az LRP sírva irigykedve nézi, amit ez a kis jószág kibírt már. Most úgy állunk, hogy az egyik kb. 2méteres repülés után elrepedt a hátsó motortartó elem, ami még egyben van, és nem úgy tűnik, mintha szét akarna esni. Pótalkatrész berendelve.
Abszolút nem gondoltam volna, hogy ez jó erre. Mivel az egyik havert meggyőzte a látvány, ő is rendelt egy ilyet, már kettő ilyen van a csapatban. Egy kollégának is építettem a gyereknek, ők sem kímélik, ott sincs semmi gond kb. másfél éve.
Tisztában vagyok vele, hogy sem menetteljesítményben, sem formavilágban nem egyezik a fent említett Slash, vagy az én LRP-mel, de a röhögés meg ökörködés-faktort azt még talán jobban is tudja, nekem meg ez számít.
Szóval én DT-03-at vennék csapággyal, távval, akksival töltővel kintről (EU) szerintem 60-70 körül meglenne tokkal vonóval. Neked kell összeszerelni, de én azt a magam részéről pluszban imádtam benne. -
tvamos
nagyúr
válasz
Predator2 #6002 üzenetére
Ahogy elottem is irtak, a ho miatt kene a 4 kerek hajtas, es a videki kertes haz miatt ajanlom az 1/10-es meretet, oda a kisebb szerintem nem jo. MT is jo...
Ha a Traxxas facebook csoportben megkerdezed, akkor ok jobban tudnak segiteni, mi az, ami emelt hasmagassagu, es vizallo, es esetleg akcios otthon.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Predator2 #6002 üzenetére
Az összes traxxas jó. Olcsóbban hátsókerekeset kapsz, ami szintén fasza, de hóban az nem lesz olyan jó mint egy 4x4. (jelenleg nekem van mindkettő slash) Vagy van 1:16os méret az is olcsóbb. Nameg a használttól se kell félni, csak ki kell itt kérni róla a véleményt(pl itt).
-
tvamos
nagyúr
válasz
Predator2 #5996 üzenetére
En a gyermekemnek egy Maverick Strada MT-t vettem, az olyan 50-60 ezer korul kene legyen. Sajnos olyan verziot kaptam, ami Nikkel aksis volt, es sajnos a regi elektronika nem jol kezelte a LiPo aksit. (Nem volt benne LiPo allas, igy az aksikat a fiam tulmeritette.) En azt ajanlom, csak olyat vegyel, ami gyarilag LiPo aksis. Ezek az uj, olcso nikkeles aksik csak szemetnek jok.
Amugy en atalakitottam LiPo-ra, es hamar ESC-et csereltem, akkor tettem bele brushless szetet. Ez a motor fele suly, mint az eredeti, megegyezo teljesitmennyel. Az 5Ah aksi helyett most eleg bele a 2.2Ah. Igy teljesen megtaltosodott, kapar, szaguld, ugrat, repul. Es mivel sokkal konyebb, nem torik. Csak ritkan. Minden nagyon f..sza!
Ha jol latom, most Quantumot arulnak. Ez valami hasonlo lehet... [link]
Nem tudom, hogy ez esetleg belefer a keretedbe?
Amugy Necronom forumtars nem szereti a Maverick-et, o szokott ajanlani mas autot. Szerintem keress ra a hozzaszolasaira. Ha olcsobban kapsz jobbat, az csak jo lehet!
-
tvamos
nagyúr
válasz
Predator2 #5997 üzenetére
A Traxxas felirat, meg company heritage... meg az, hogy k..rva jo. Jo erzes kezbe fogni. Mukodik, ahogy kiveszed a dobozbol. Allat modon megy. Van hozza potalkatresz, nem ugy, mint az olcso kinaihoz. Okorkodsz vele, es nem torik azonnal ropira, meg nem kopik szet benne minden 1 ora hasznalat utan.
(#5998) csaabz
Szerintem jatek, de ez az igazan igenyes jatek nagy fiuknak. Jatekbol is van trabant, meg audi. Ez a Porsche. Nem versenyauto, de azert birja a palyazast.(#5996) Predator2
Ezert kerdeztem, milyen arkategoriaban gondolkodsz! -
tvamos
nagyúr
válasz
Predator2 #5991 üzenetére
Mekkora az udvar? Sik, vagy vannak tereptargyak? Mit jelent neked a csapatas? Korbe porogni, vagy ugratni 8 metert? Azert van valami kereted?
Amugy meg, ha jo jatek kell, es van zsetonod, akkor barmelyik off-road Traxxas megfelelo valasztas. (Franko a magyar Traxxas facebook csoport is.) Kiveszed a dobozbol, es csapatsz. Ennyi a feladat. Persze, fel kell tolteni az aksit. Ha valami torik, azt ki kell cserelni. De ez azert nagyon attol fugg, mennyire vadulsz. (Nalam minden torik, mint a ropi.)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Predator2 #5058 üzenetére
Játék kategóriában inkább ezt:
Igaz csak hátsókerekes, de kétszer akkora és én egy jó éve elvagyok vele komoly hiba nélkül. -
JoinR
őstag
válasz
Predator2 #5058 üzenetére
Itt sok jót nem fogsz ezekről hallani, mivel ezek inkább RC játékok, nem ütik meg a hobbi kategóriát. Ettől függetlenül úgy látom árulnak hozzá alkatrészt, szóval nem esélytelen, hogy tovább bírja 1-2 töltésnél
A visszajelzések jók róla, olyan szempontból meg nagyon mellé biztos nem fogsz vele, hogy ennyiért nincs jobb ilyenből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged