Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Jól felment az ára, így necces, de igazából nincs alternatívája (72$ volt a legolcsóbb ára eddig, + rá lehet(ett) rakni a szokásos 10-20%-os kuponokat).
Én nem tudok belekötni ennyiért, a váltó fogaskerekeit kivéve full fém hajtás (azok pedig elég masszív műanyagok), részletgazdag kidolgozás, valódi fa flatbed tök menő.
A gumi gyenge kicsit, azt ragasztani kell a felnire, és több keménységben is adják, random milyet kapsz (én egyszerre rendeltem többet, egyik keményebb másik puhább volt). Simán bírja a kertet, a nagy esést/ütést azért nem szereti a felfüggesztés, nem arra való.
Ugye ehhez még kell ESC, TX+RX, akksi; amiknek egyébként nincs túl sok hely, de egy 1000mAh 2S akksi meg 20A kis piros 3$-os ESC megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest