- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
maximilian4 #4825 üzenetére
Sajnos ezek bevált technikák, nekem is első ránézésre a gumi kiképzése se tünt túl tartósnak.
Én amondó vagyok próbálj ki egy slash 4x4-et e mellett és rájössz nem a vaktába ajánlotta a kolléga a slash-t. -
SoulReaver
veterán
válasz
"Miért nem az én használtamat vette meg annyiért?"
Üzletelni sem úgy kell, hogy hitegeted az eladót, majd a topikba benyögöd, hogy te már mást megrendeltél...
Na mind1, ez a te bizonyítványod.
Az, hogy vettél egy noname rc-t 90-100k-ért, az megint egy olyan dolog, hogy hagyjuk...
Én egy korrekt gépet ajánlottam, amiben nem kell cserélni semmit, jár hozzá pót alkatrész, stb... Alkatrész ellátásban is élen jár a traxxas, én amúgy 1x cseréltem rajta első lengőkart, azt is egyből rpm-re... Na de mind1. Én túl vagyok ezeken a kezdő szarságokon... -
üszök
őstag
válasz
A Traxxas szerintem pont nem profi cucc,de ebbe most itt ne menjünk bele.
Van még a losin kívül pár márka amit érdemes venni, ez tapasztalat. A legjobban akkor jársz ha versenyzőtől veszel autót. Valszeg rendesen karban lesz tartva és gány mentes lesz.
Nekem is van Maverick 1/10 buggy azért tartom mert gombokért lehet cuccokat venni hozzá.Segítek én szivesen ha kell. Először tanítsd össze a távot a szabályzóval, utána programozd be a szabályzót. Ha jól nézem a videóban akkor valami Hobbywing szerű cucc van benne,azt gombról jól lehet állítgatni. Punch csutira timing minimumra had menjen.
Ha tényleg HW cucc akkor tudja a 3,4 Volt fesz levágást ami nem hátrány mert nem nyírod ki az akut. Állítsd be a szervó végállásokat,nézd meg jó olaj van e a telókban, nézd meg a futómű jól van e beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest