Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
3s lipo az 12.6
Igen, lipo nincs oda a feltöltve tárolásért, de a direkt transmitter akuk bírják...minél magasabb a C érték, annál kényesebb a lipo...jól látható, hogy ezeknek olyan 5c értékük van általában, nem véletlen
Nekem volt és semmi baj nem volt vele. Mondjuk most autós távomban egy 40c s akku van, de figyelgetem, hogy nem akar e kiszökni a távból
De amúgy ez is elvan, max hamarabb döglik meg, de olyankor sem feltétlen puffadnak fel. -
Pikachu24
aktív tag
Nekem is lipo van benne(Devo 7), és max 12,6 voltra tudod tölteni(2,20v/cella). Én azt szoktam csinálni hogy storage módban használom és akkor nem károsodik az akku(3,82 lenne de én fel szoktam tölteni kb. 3,9-re.).
Amúgy meg biztosan adóba tervezték, ezek utalnak rá: 1C, Tx Pack, (Futaba/JR)
Alapból hány elem kell bele? 8? 8*1.5V=12 volt
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De amúgy ez is elvan, max hamarabb döglik meg, de olyankor sem feltétlen puffadnak fel.